Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
Публикувано на 25-03-2009 20:13 | Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
nasjo
Потребител

Моля Ви, ако някой знае нещо за тази ферма да каже. Може и снимки на скайп atanas24

Редактирано от nasjo на 27-03-2009 17:15
Публикувано на 15-11-2010 23:04 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
jim_west
Потребител

Здравейте !Ще ви дам малко информация за фермата,надявам се да бъда полезна!
Настаняването беше добре, условията приемливи, и хората добри. Но проблемът е, че попаднахме във ферма с "Полска мафия". Те много ясно и открито правеха всичко възможно, за да ни заменят с друга националност хора и по-точно поляци. Те започнаха да заменят много от нас, българите, с поляци,с обяснението, че сме бавни работници!!!
Всеки един новопоставен на наше място дойде във Великобритания за първи път, и дори не знаеше каква е работа. Всяка замяна се случваше така, че беше свързана с поляци,които бяха на ръководни длъжности. Всъщност повечето от нас вече бяха доста бързи и много добре запознати с работата, ние бяхме все по-добри и постигахме все по-добри резултати и скорости, и те, без абсолтно никакъв срам ни изпратиха обратно в България с единствената мисъл и цел: ПОЛЯЦИТЕ да доведат повече техни "хора",т.е поляци. Човекът, който ни беше "къмп. мениджър" (разбира се от полска националност: Michal Lackowski) е отговорен за трансферите.
Всеки от нас, които бяхме изгонени отиде при него с молбата да бъде прехвърлен. Неговият отговор беше без колебание и много ясно изречен: "Защо трябва да се занимавам с " Конкордия " и да вземам други българи, като просто и лесно мога да доведа поляци ?!"
Много от нас изгонените българи го попитахме дори няколко пъти, и отговорът от негова страна беше,категоричен, че не може да ни помогне и полякът , нашият ръководител-мениджър,също без колебание дойде при нас и ни изпрати у дома,като ни замени с новаци от Полша и най-нахално с своята наглост, той ни постави в ЧЕРНИЯ СПИСЪК на "Конкордия" в Обединеното Кралство.От там нататък ние се опитахме по всякакъв начин да се свържем с представителите на Конкордия,както в България ,така и в Англия ,разговаряхме с тях и те не ни помогнаха по никакъв начин,техните думи бяха "разбираме ви какво е положението в GOLDENPLAIN ,но не можем да помогнем"-а кой тогава може да ни помогне,питам се аз като те немогат. Хората които са ни изпратили на работа и са си прибрали нашите парички,не ги е грижа за нас изгонените.
Не го пожелавам на никой,и моят съвет е,ако на някой от вас се случи нещо подобно да си търси правата до край,и да дерзае,да не се остава на такива копелета...да го прецакат.
Публикувано на 14-08-2011 20:59 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
gabrielitka06
Потребител

Време е да се закрие тая тема след като вече Голден плейн не съществува, ха- ха ...
Публикувано на 14-08-2011 20:59 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
gabrielitka06
Потребител

Време е да се закрие тая тема след като вече Голден Плейн не съществува, ха- ха ... razz
Редактирано от gabrielitka06 на 14-08-2011 21:00
Публикувано на 14-02-2013 01:19 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
someday
Потребител

Здравейте тази година ми предстой заминаване за Manor/Groves Farm и се чудих дали не е същата ферма посочена по-горе . Ще пътувам със summer job от информацията, която ми пратиха разбрах, че фермата се намира до Bognor Regis и на 4.5 мили от Chichester, ще съм благодарен ако се намери някой да ми отговори.
Публикувано на 18-02-2013 16:15 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
paco75
Потребител

Аз бях миналото лято там в Groves Farm,тази година пак ще ходя. Виж фермите на HHP
Публикувано на 08-07-2014 11:46 | RE: Goodend Produse, Merston Farm, Groves Farm Colworth, Chichester
karuk
Потребител

Някой може ли да даде малко инфо за тази ферма как е в момента?
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 58 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти