Форум >
Публикувано на 26-03-2009 16:33 | Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
Дават ли да имаш кола в тази ферма или ако не каде може да си спираш колата.
Благодаря ви
Благодаря ви
Публикувано на 26-03-2009 17:35 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
По принцип в повечето ферми не дават да имаш кола, защото преди повечето си купувахя някоя трошка за шопинг, без MOT, роуд такси и застраховки, и си тръгваха зарязвайки колите си на паркинга на фермата, създавайки големи главоболия на фермера... Сега дори и да се обадиш на фермера да питаш може да те отреже, но като идеш там ако му обясниш, че ще си коректен, че имаш намерение да си караш колата в Бг и т.н., едва ли ще е проблем...
Публикувано на 26-03-2009 17:49 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
аз вече две години си купувам коли и си ги карам в бг,но в първта ми ферма недаваха и изкаха да ме гонят заради колата.
Публикувано на 15-04-2009 21:41 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
Ха и какво ако я паркирам някаде си на 1 км от фермата какво ще ми кажат ми е мн интересно....нищо естествено ,аз ще ходя за първа година сега след месец ,но не мисля ако реша да не си купя щоото на някои извънземен му скимнало тай 

Изтрит потребител!
Публикувано на 15-04-2009 21:54 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
Ами приятелю личи си,че отиваш за първа година...но трябва да знаеш,че това не е Бг и в Англия безплатно паркиране почти,да не кажа хич няма...навсякъде паркирането над определено време(обикновенно 2-3 4аса) се заплаща,освен ако не решиш да я криеш по разни поляни и горички,но ти давам честна дума ,че първия англичанин който я види е извикал полиция след 2 мин и много ще те зарадват...
Избийте си от главите разни Ганьовски изцепки,че бая има да патите...
Избийте си от главите разни Ганьовски изцепки,че бая има да патите...
Публикувано на 15-04-2009 22:28 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
Викаш системата яко работи тцтцтц.... 

Изтрит потребител!
Редактирано от dismissed на 15-04-2009 22:28
Публикувано на 16-04-2009 07:57 | RE: Дават ли да имаш кола в Edward Vinson
Ami nqma kak taka da si ostavq6 kolata navsqkade dori ako nqma6 roud taxa nemoe6e6 ne samo da stupi6 na ulicata ami i nemo6e6 da parkira6 nqlkade an ulicata .
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители