Форум >
Публикувано на 26-03-2009 18:22 | Runcton farm,Chichester ???
Здравейте
Понеже ми предстои пътуване скоро но немога да намеря никаква информация за тази ферма искам да попитам дали някой е ходил там или даже дали е чувал за тази ферма
Фермата се нарича Runcton farm в Chichester пише че има 5 каравани и е близка до морето на 5 мин. и на 10 м. от града
Понеже ми предстои пътуване скоро но немога да намеря никаква информация за тази ферма искам да попитам дали някой е ходил там или даже дали е чувал за тази ферма
Фермата се нарича Runcton farm в Chichester пише че има 5 каравани и е близка до морето на 5 мин. и на 10 м. от града
Публикувано на 29-03-2009 15:01 | RE: Runcton farm,Chichester ???
здравей,
ние пътуваме за Чичестър на 5 май. Ще бъдем в съседни ферми в едно село Colworth на 5 мин от твоето. И аз нищо не съм чувал нито за тази дето ще бъдем с приятелката ми нито за твоята. Ние ще бъдем на салати и целина. Ако те интересува нещо за този район и за Чичестър пиши. Приятелката ми беше миналата година там на малини в друго село Sidlesham пак съседно на тия. Ще се радвам ако ти помогнем
ние пътуваме за Чичестър на 5 май. Ще бъдем в съседни ферми в едно село Colworth на 5 мин от твоето. И аз нищо не съм чувал нито за тази дето ще бъдем с приятелката ми нито за твоята. Ние ще бъдем на салати и целина. Ако те интересува нещо за този район и за Чичестър пиши. Приятелката ми беше миналата година там на малини в друго село Sidlesham пак съседно на тия. Ще се радвам ако ти помогнем
Публикувано на 04-04-2009 14:55 | RE: Runcton farm,Chichester ???
Аз заминавам със сестра си на 18 май.Търсих инфо за тази район но конкретно за тази ферма в която ще ходим няма нищо а намерих само адреса на техния магазин.От конкордия ми казаха че е фермата е близка до още 2-3 ферми с които конкордия работи,май ще сме съседи но ми стана смешно като бидеях че пише 5 каравани значи фермата е много малка и можеби затова не мога да намеря инфо за нея
ще се видим там
ще се видим там
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители