Форум >
Публикувано на 19-02-2014 16:44 | Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Търсих някакво инфо за тази ферма, но така и неможах да октрия тук. Някой ако е бил там да каже за какво става въпрос.. защото на 3-март заминавам да работя в пакхаус.. как е работата по тия пакхаусове също?
Публикувано на 19-02-2014 17:06 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
http://www.puffinproduce.com/ - Ако е същата ферма де ... в Уелс ли ти казаха ,че е понеже тази по локация е там ? Иначе нямам инфо за тази ферма за съжаление !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 19-02-2014 17:06
Публикувано на 19-02-2014 17:14 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
bloodyroot писа:
http://www.puffinproduce.com/ - Ако е същата ферма де ... в Уелс ли ти казаха ,че е понеже тази по локация е там ? Иначе нямам инфо за тази ферма за съжаление !
да това им е сайта.. казаха ми, че има доста работа в тая ферма дано се изкарат кинти

Публикувано на 18-03-2015 19:03 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
аз така и не разбрах това което ме интересува.а то е...има ли изобщо работа в тази ферма и дали са коректни?Момчето и момичето което са заминали миналата година там вече не влизат и няма как да ги попитам лично.Затова пуснах нова тема ако някой знае нещо моля да се включи или да ми пише на лични.Защото съм работила в друг пакхаус и нещата не бяха толкова розови от страна на заплащането и работните дни.
Публикувано на 17-11-2015 20:13 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Ако някой има оферта за Пъфин,да я приема
Има работа и условията са добри
Който иска да знае повече да пише 
Публикувано на 17-11-2015 23:10 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
gucarana писа:
Здравей,искам да попитам за условията на работа и живот във фермата,също така ме интересува дали набират работници сами или можеш да започнеш работа там само чрез агенция?И не на последно място какво се бере?Благодаря предварително!
Публикувано на 18-11-2015 12:58 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Ще започна от последния въпрос-работим във фабрика за пакетиране,нищо не се бере
Опаковат се картофи и праз.За тук набират хора само чрез агенция(до колкото знам не трябва да споменаваме имена тук
).Относно условията-плаща се на час,извънредните часове също се заплащат
Лично аз до сега не съм имала по-малко от 40 часа. Мъжете имат възможност да правят малко повече оувъртайм
Работим 5 дни в седмицата на смени. Има каравани и къща,но в къщата са само момичета,а в караваните са смесени
Всяка каравана си има баня,тоалетна,кухня и 3 стаи за живеене. В къщата има нет,но в караваните няма и там си вземат карти на 3 мобайл.Мисля че това са основните неща.Ако те интересува нещо по-конкретно 
Опаковат се картофи и праз.За тук набират хора само чрез агенция(до колкото знам не трябва да споменаваме имена тук
).Относно условията-плаща се на час,извънредните часове също се заплащат
Лично аз до сега не съм имала по-малко от 40 часа. Мъжете имат възможност да правят малко повече оувъртайм
Работим 5 дни в седмицата на смени. Има каравани и къща,но в къщата са само момичета,а в караваните са смесени
Всяка каравана си има баня,тоалетна,кухня и 3 стаи за живеене. В къщата има нет,но в караваните няма и там си вземат карти на 3 мобайл.Мисля че това са основните неща.Ако те интересува нещо по-конкретно 
Публикувано на 18-11-2015 14:16 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Благодаря за изчерпателната информация.Съпругата ми ходи на малини,но не остана доволна от заплащането и търсим нещо друго като вид работа и за двамата.Целогодишна ли е работата във фабриката?
Публикувано на 18-11-2015 14:35 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Да целогодишна е
В караваните има стаи и за двойки и те работят заедно 
В караваните има стаи и за двойки и те работят заедно 
Публикувано на 18-11-2015 14:44 | RE: Puffin Produce Ltd инфо за нея?
Ставам нахален но това е имейла ми cv_gurov@abv.bg,ако може да ми дадеш инфо за агенцията посредник пък ще черпим ако ни пратят там.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД