Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: norchard farm

страница 5 от 7

<< < 2 3 4 5 6 7 >
Публикувано на 09-06-2011 15:20 | RE: norchard farm
Flo
Потребител

Четох коментарите и чак ми ставаше смешно в какво се превърна темата за Норчард laugh аз лично нямах проблеми нито с Пенко нито с Дарина и продължавам да мисля,че не е необходимо да си подмазвач за да поддържаш нормални взаимоотношения с тях ,също смятам ,че това което се изписа и коментира по адрес на Криси и Дидка са само слухове ,до колко са верни само те си знаят и не мисля ,че е тук мястото да бъдат коментирани по един или друг начин както самата Криси каза!Мисля че е време да се засрамите и да не излагате на показ личните си взаимоотношения с когото и да било тук.Всички които са били там знаят,че Фата се имаше с Пенко и Дарина и до някаква степен е нормално да ги защитава,но не и с цената на това да злепоставя когото и да било wink също тъка смятам,че е не уместно да се коментират и самите Пенко и Дарина.Изкажете мнение за фермата за условията,за работата,но не се принизяваите да коментирате вашите лични впечатления от определени хора,по този начин не помагате на никой на които му предстои да бъде там, а все пак това е целта на форума wink Успех на всички които ще са там тази година и ако са малко по-здраво мислещи сами ще изграждат мнението си за хората wink

Публикувано на 29-07-2011 22:30 | RE: norchard farm
naks666
Потребител

Мале-леле какви неща чета и не мога да повярвам,че има хора,които си нямат срам да ги твърдят.
Аз съм възмутен от всякакъв тип измислени и грешно поставени мнения за Пенко(който ми е братовчед да не кажете,че крия),че каму ли да намесвате в последствие и Дарито в цялата ситуация.
Хора стига с тая злоба и обиди и измислици.
Да Пенко е строг в доста отношения,аз лично съм имал удоволствието да ги изпитам на гърба си хахахахахаххааххаха
Ама така трябва да е ,важното е че е справедлив,когато види,че работиш или поне се стараеш.
Това,че имаше хора които си ги мързеше и чакаха само да им се плаща без да извършват нужното е съвсем друго.
По отношение на Криси и Дидка,кое е вярно кое не е това си е личен избор и не трябва да е достояние за да не ги кефи,че а коментари също.
Прочетох и коментарите на Криси и на нея не и прави чест,ама тя си знае.Отношението,за което говориш Криси към хора,които ти нямат уважение и се правят на ударени не мисля,че е грешно.Много добре знаеш,че всеки е получавал резки изказвания и то не само от Пенко,когато понякога положението ескалира.
Някои ще кажат,че съм в негова защита,защото ми е братовчед,но повярвай те ми не е така,който наистина го познава знае,че всяка изписана простотия за него тук е глупост.
Аз пак казвам,че съм напълно потресен от толкова смешни и лъжливи коментари.
А може и хората,които са писали тези неща да не ги кефи,че той си казва всичко направо и не спестява на никого забележки,когато види нередност или че някоисе скатава за сметка на другите.
Не смятам,че справедливото поведение и нетърпимоста на измекяри и.т.н
е лошо да не се толерира.
Редактирано от naks666 на 29-07-2011 22:33
Публикувано на 11-02-2012 14:45 | RE: norchard farm
topcho87
Потребител

Тука разни Снаксове, фатми и там разни подобни спорят за няква ФЕРМА!?!? Отишли там разни хора да работят кои студенти кои от безизходица, никой не те пита. Знам само от престоя си там че всичко беше нормално- злобни българи, съмнителни румънци и алчни поляци. Имаше 2 печени македонци и се казваха Лазо и Столе. Работата беше до касмет и възможности. Относно пенко...laugh не си заслужава да се пише толко за малките хорица. отидетеи вижте сами.
Публикувано на 08-03-2012 19:05 | RE: norchard farm
ivoshata
Потребител

penko i darina sa super gotini we tapaci.....вие като сте засякани.....и завиждате че са отишли и са заели такива длъжности мн ясно че ще говорите...лошо...за тях....берете боб да на дъжда да ви дойде акула в главата и тва е.....
Публикувано на 09-03-2012 15:44 | RE: norchard farm
bigshaa
Потребител

ivoshata писа:
penko i darina sa super gotini we tapaci.....вие като сте засякани.....и завиждате че са отишли и са заели такива длъжности мн ясно че ще говорите...лошо...за тях....берете боб да на дъжда да ви дойде акула в главата и тва е.....

Айде и аз да напиша нещо - фермите са добър начин да спечелиш пари за няколко месеца в някои се печели в други - не. Тази ферма е горе долу добра зависи какво ще береш. Собствениците са точни англичани и плащат.
Относно тези двамата български субекти *eyes* Дарито се старае да е готина и да прикрива простотията на мъжа си ама малко не й се получава. Пенко старае се човека да се докаже за да се пенсионира там че ако трябва да се върне в пловдивското си селце, освен пак да кара трактор.....
Пожелавам на всички заминаващи успех! И хора спрете да обсъждате дребните хорица, какво толкова отивате, берете, печелите и ги забравяте. *yahoo*
Публикувано на 26-11-2012 19:14 | RE: norchard farm
berenisa
Потребител

здравей може ли линк към сайта или мейл на тази ферма Norchard farm
Публикувано на 26-11-2012 19:43 | RE: norchard farm
marino
Потребител

Според Гугъл, след цяяяяла 1 секунда търсене:

сайт: http://www.dsouthallandsons.co.uk/
фейсбук: http://www.facebook.com/pages/Norchard-Farm-DSouthall-and-Sons/123780084361961
и-мейл: enquiries@dsouthallandsons.co.uk
или формата за контакт: http://www.dsouthallandsons.co.uk/contact.htm
Публикувано на 29-11-2012 22:41 | RE: norchard farm
Gladiatora
Потребител

В краина сметка някои може ли да ми даде инфо за самата ферма,какво се работи,какво се бере в нея,караваните как са какво има в тях,и всичко свързано с живота и работата в тази ферма,предварително моля които ми помага с мнение да не ми пише за Пенко и Дарина защото това не ме интересува,благодаря предварително на всички разбрани хора в този форум
Публикувано на 10-12-2012 23:05 | RE: norchard farm
Mitko_Stefanov
Потребител

Хубава е фермата, аз бях там през лятото на 2011 г. За Пенко и Дарина се носят легенди от едната крайност до другата, но истината е, че Пенко дава всичко за хората, на които им се работи. Условията във фермата са нормални, работа има за всички, питай каквото те интересува - ще помагам с каквото мога!
Публикувано на 29-12-2012 19:34 | RE: norchard farm
Gladiatora
Потребител

някои друг може ли да даде инфо за тази ферма,благодаря педварително

страница 5 от 7

<< < 2 3 4 5 6 7 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 25 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти