Форум >
Публикувано на 04-04-2009 18:17 | RE: салати?
Дано да си прав ще бъдем двамата с приятелката ми и ако наистина е така ще бъде добре. Тя миналата година е била също близо до тези ферми до Чичестър но на малини в Keymer Brook Farm и не беше много доволна. С много работа едвам връзваше 200-250 паунда на седмица, винаги беше поне в първата петица по бързина и често дори и Топ пикър. Казваше, че колкото и да си бърз накрая усредняват времената на целия тим и пак нищо не взимаш
Публикувано на 15-12-2009 22:11 | RE: салати?
ehooooooooooo zdr. vidqh 4e si bil v langmead farms prez 2008 i kazva6 4e e super .Az tursq nqkoi koito e bil prez 2009 da kaje dali e dobre da ne gi e udarila krizata.Ti hodil li si tam tazi godina za da mi kaje6 ne6to pove4e 6te sum ti mn blagodarna ako mi otgovori6 ne6to4aooooo
Публикувано на 15-12-2009 23:22 | RE: салати?
abe shon,,,,,,,,,,,kakvo mu e hubavoto na langmeed farm ,,,,,,,,,,4e ne mi e qsno,,,,,az sam bil 2008 tam......golqmo darvo e za tezi deto rejat salati////////kak ti zvu4i 5ooo navejdaniq,,,,,,,,,i rabota po 15 4asa na den nqma6 vreme nito za pazar nito za qdene,,,,,,,,za 1 mesec i stava6 invalid,,,,,,,,,3 sedmizi ne prevejdaha pari,,,,,,,,qli sme samo suh hlqb,,,,,,,,,,nqma6e pari za ni6to...........da ti e,,,,,,,,,,,,,,,a i fermata litovska..........
Публикувано на 29-11-2011 13:56 | RE: ферми за салати?
kals писа:
abe shon,,,,,,,,,,,kakvo mu e hubavoto na langmeed farm ,,,,,,,,,,4e ne mi e qsno,,,,,az sam bil 2008 tam......golqmo darvo e za tezi deto rejat salati////////kak ti zvu4i 5ooo navejdaniq,,,,,,,,,i rabota po 15 4asa na den nqma6 vreme nito za pazar nito za qdene,,,,,,,,za 1 mesec i stava6 invalid,,,,,,,,,3 sedmizi ne prevejdaha pari,,,,,,,,qli sme samo suh hlqb,,,,,,,,,,nqma6e pari za ni6to...........da ti e,,,,,,,,,,,,,,,a i fermata litovska..........
Тази година се върнах от тази ферма ,мога да кажа че си е супер фермичката .Аз съм жена и не се оплаквай относно навеждането не си отишъл там да лежиш на шезлонг !!!Аз през целия сезон рязах салата на едно с мъжете и не съм инвалид все още .Да първите 2-3 седмици работехме до 11-12 4аса през ноща ама и парите бяха мн мн мн ,дай да си говорим истини !!! след като вс свикнахме да режем бързо сме се прибирали и в 12 на обед Фермата е мн хубава който е одобрен за там да отива
Публикувано на 07-12-2011 23:07 | RE: ферми за салати?
А в тази ферма с кой оператор може да се ходи?
Публикувано на 15-03-2013 21:14 | RE: ферми за салати?
Някой,който е бил в фермата през 2012 да актуализира инфото,какво е положението сега,там.
Публикувано на 15-03-2013 21:26 | RE: ферми за салати?
Тази тема не е за определена ферма... поне така изглежда.
Ти за коя ферма търсиш информация?
Ти за коя ферма търсиш информация?
Публикувано на 15-03-2013 22:36 | RE: ферми за салати?
за Langmeat Farm става въпрос
Публикувано на 16-03-2013 10:37 | RE: ферми за салати?
Някой има ли инфо за някоя ферма която все още набира работници?Моля ви ако имате информация пишете
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители