Форум >
Публикувано на 05-07-2009 15:03 | RE: HARGREAVES PLANTS LTD Lincolnshire England
shakam karta za noemvri za tam.Pishete kakvoto znaete za tam.Blagodaria. 

Публикувано на 05-07-2009 19:58 | RE: HARGREAVES PLANTS LTD Lincolnshire England
Мисля че е това ,защото във фирмата ни паказаха снимки и много приличат на тези каравани ,лошото е че все още имаме много оскъдно инфо 

Редактирано от karina6677 на 05-07-2009 20:26
Публикувано на 20-12-2011 23:24 | RE: HARGREAVES PLANTS LTD Lincolnshire England
Аз съм бил в тази ферма,но за съжаление инфото ,с което мога да помогна е от преди много години / повече от 7 /.
Караваните,в които ни настаниха бяха буквално чисто нови.С вътрешна тоалетна и дори вана / не се шегувам /.Посудата също беше чисто нова.
Имаше зала за отдих с мини билярд,дартс и др.както и баскетболен кош пред караваните.Неприятно в нашия случай беше,че ни изпратиха в края на септември
и работата свърши след един месец.Последва трансфер и т.н.
Караваните,в които ни настаниха бяха буквално чисто нови.С вътрешна тоалетна и дори вана / не се шегувам /.Посудата също беше чисто нова.
Имаше зала за отдих с мини билярд,дартс и др.както и баскетболен кош пред караваните.Неприятно в нашия случай беше,че ни изпратиха в края на септември
и работата свърши след един месец.Последва трансфер и т.н.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители