Форум >
Публикувано на 21-01-2013 14:35 | RE: Valefresco Ltd
cvetenceto_mi писа:
и аз сам работила там и няма ни6то такова

Да да точно така добре, че си съчених всичкои аз сам работила там и няма ни6то такова

Публикувано на 23-01-2013 10:52 | RE: Valefresco Ltd
първо да уточним че фермата има два кампа,предполагам че там където си бил ти(hamtan lucy) е така както го описваш,аз обаче сам била в offenham и там не е така.Хостелите също са отвратителни но ако работиш има и пари,това е цялата философия.
(и so3ron моля следващия път не ме обиждай на лични съобщения преди да си наясно с кого си пишеш.това че никнеима ми съвпада с онази цвети от hamta lucy е чисто съвпадение
)

Публикувано на 23-01-2013 11:20 | RE: Valefresco Ltd
страхотна ферма препоръчвам я в offenham

Публикувано на 24-01-2013 00:56 | RE: Valefresco Ltd
Че е страхотна за пари спор няма, само съм любопитен cvetenceto_mi кога си работила във Валефреско че ми стана интересно???
Публикувано на 21-02-2013 19:15 | RE: Valefresco Ltd
Здравейте
Аз и моя приятел трябва да сме там 29.04., моля кажете ми:колко души спят в една стая и също основно как се заплаща на час или на норма?
Благодаря
Аз и моя приятел трябва да сме там 29.04., моля кажете ми:колко души спят в една стая и също основно как се заплаща на час или на норма?
Благодаря
Публикувано на 03-03-2013 23:36 | RE: Valefresco Ltd
martina_radeva писа:
Здравейте
Благодаря
Искам да споделя информация за всички, които им предстои да работят във Valefresco.Здравейте
Благодаря
Като цяло фермата не е крайно лоша зависи обаче какъв човек си. Първо трябва задължително да не знаеш английски голям минус е, също така желателно да си пълен инвалид и олигофрен за да ти дадат добра работа. Анархиата там е пълна,като почнеш от шефовете мениджара и супер вайзора. Да не Ви се случва нещто лошо или имате някакъв проблем веднага ще ви кажат за България. Мениджара е най-голямата мишка която съм срещтал няма грам мъжественос и точност супер вайзора е отвратителен алкохолик и е пален полски тапанар това е норм. за нацийката им както знаете. Работата се свежда до там : режат се салати берат се тикви и спанак. Голама грешка е ако режете барзо нищо няма да заработвате най-много да се излигавят и нищо да не ви платят. За олигофрените, тапанарит, инвалидите разбира се им се предлага в пъти по - добра работа. Така, че е желателно преди да посетите фермата да минете некав курс за олигофрени. Заплаща се добре по 350-400 лири, но както казах вземат ги лузарите ако си мислите че ако работите добре ще ви обарне някой внимание...... Живее се в хостел който е страша мизеря и ви правят всяка седмица пеналти кадето не се чисти. Тва е успех и не забравайте там важи мотото Бъди Олигофрен и малоумник и ще си заработиш прилични доходи
Публикувано на 09-03-2013 12:40 | RE: Valefresco Ltd
аве не кои знаи какво таз ферма менигарат е българин които не го интересува за нищо апак пари се вадят ако те харесат общо взето баи ганиовска работа собствениците са италянци които се заяагдат постояно и се работи на норма има един тим лидер се казва тоту единиятму зъб е правен и е много смешен прависе на много здрав и интелигентен моге и да искарате ( пандури ) ама моге и да сте разочаровани защото ас лично сам вийдал хора които вадят по 15 паунда на ден и заработки за седмица от 130 и като платиш квартира 30 храна 30 40 не ти е усигорен транспорт до наи блискияа град апак условияата за гивот пот сяква критика гивеш сас плъховете редом 

Публикувано на 12-03-2013 20:06 | RE: Valefresco Ltd
rof_kale писа:
аве не кои знаи какво таз ферма менигарат е българин които не го интересува за нищо апак пари се вадят ако те харесат общо взето баи ганиовска работа собствениците са италянци които се заяагдат постояно и се работи на норма има един тим лидер се казва тоту единиятму зъб е правен и е много смешен прависе на много здрав и интелигентен моге и да искарате ( пандури ) ама моге и да сте разочаровани защото ас лично сам вийдал хора които вадят по 15 паунда на ден и заработки за седмица от 130 и като платиш квартира 30 храна 30 40 не ти е усигорен транспорт до наи блискияа град апак условияата за гивот пот сяква критика гивеш сас плъховете редом
Общо зето колегата го е обисал кратко и ясно анархиата е палнааве не кои знаи какво таз ферма менигарат е българин които не го интересува за нищо апак пари се вадят ако те харесат общо взето баи ганиовска работа собствениците са италянци които се заяагдат постояно и се работи на норма има един тим лидер се казва тоту единиятму зъб е правен и е много смешен прависе на много здрав и интелигентен моге и да искарате ( пандури ) ама моге и да сте разочаровани защото ас лично сам вийдал хора които вадят по 15 паунда на ден и заработки за седмица от 130 и като платиш квартира 30 храна 30 40 не ти е усигорен транспорт до наи блискияа град апак условияата за гивот пот сяква критика гивеш сас плъховете редом

Публикувано на 15-03-2013 22:19 | RE: Valefresco Ltd
Последно вадят ли се пари в тая ферма,за условията на живот разбрахме,че не са кой знае какво,по-колко души се спи в стая??? миналата година,долу-горе какви кинти се правеха на седмица?
Публикувано на 17-03-2013 14:14 | RE: Valefresco Ltd
Ако някой има въпроси за фермата да ми пише лично! 

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители