Форум >
Публикувано на 07-02-2018 15:48 | Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Може ли да получа малко информация ако някой е ходил в някоя от тези две ферми.
Публикувано на 09-02-2018 10:33 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Здравейте не намерих такава тема имам намерение да замина на бригада в Англия въпроса ме е следния имам приятели във ферма могали да изявя желание за въпросната верма за да ме пратят там и дали ще се съобразят с това или ще ме изпратят където те претценят ако някой има представа да пише
Публикувано на 09-02-2018 10:40 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Нека приятелите ти говорят с мениджъра на фермата и ако е съгласен - направо отиваш.
Редактирано от Ivo на 09-02-2018 10:40
Публикувано на 09-02-2018 12:04 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Значи от фирмата в която кандидатствам за заминаване най вероятно няма да се съобразят такали да разбирам ? Притесненията са ми че ще заминавам за първи път и даже и те да говорят с мениджъра нямам на идея как ще се оправя как ще стигна до там с какъв транспорт от летището а фирмата до колкото знам ми осигуряват .
Публикувано на 09-02-2018 12:43 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Това е елементарно. Ти само получи разрешение от мениджъра за пристигане там и си готов.
Публикувано на 09-02-2018 14:16 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
Разбрах благодаря за информацията вичко хубаво
Публикувано на 10-01-2020 12:04 | RE: Въпрос за две ферми ifc tiptree и Kelsey farm
ifc tiptree, здравейте, някой има ли актуална информация за тази ферма?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители