Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: BRUCE FARM

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >
Публикувано на 30-05-2012 18:12 | RE: BRUCE FARM
dani87
Потребител

някой за bruce farm na 10.07.2012..

Публикувано на 15-06-2012 21:31 | RE: BRUCE FARM
dani19829
Потребител

ние имаме трансфер за 01.07-01.09 за тази ферма някои бил ли е там за тази година (2012) да каже как е положението този сезон. Само ще ви помоля да избързате че трябва да дадем отговор по понеделник 19.06.2012. Благодаря ви предварително. Може да ми пишете и на лично съобщение вашите мнения.
Публикувано на 02-08-2012 23:21 | RE: BRUCE FARM
vafleto
Потребител

Никога вече не ходете в Бруса... Това не е същата ферма от преди 4-5 години. Ферма без мениджър е една равалина.
Публикувано на 21-08-2012 18:13 | RE: Bruce farm - Nikoga ne hodete tam
azsumn1
Потребител

Реших да пиша в този форум защото не искам да има други жертви като мен, жертви на некоректност и тормоз и да бъдат подценени и най - важното да останат набутани от финансова гледна точка. Прекарах в тази смотана ферма 3 месеца , през тези 3 месеца какво видях само унижение и тормоз . Още от самото начало бях прецакана - попаднах на най -лошата вайзерка *****************. Този комплексар направи всичко възможно за да изкарам аз и др хора които са за първа година колкото се може по малко пари . В тази ферма имаше само пицкерс - берачи , които са за 3-4-5ta година подред и които са свикнали с работата и всички вайзери се държат добре с тях , а от нас които сме за първа година искаха да берем колкото тях , а това нещо е почти невъзможно и още повече че нямаше м н ягоди и естествено аз бях слагана на места където са най- лошите ягоди , а романците които бяха в нашият team бяха с привилегии нали менаджерката на полетата е романка - а тази колко е долна само...но за нея после. И така слагат те в най - лошия ред с най -малкото ягоди , с най - кривите ягоди които има и да не забравяме че ако има кал някъде ние българите за 1ва година ще сме там ... и освен всичко това постоянно вървят по теб и ти казват че си бавен , че неможеш да береш , че ще те изгонят , ако пак решиш да си използваш почивката ********** ще те съсипе после , тормоза ще е задължителен . Най- хубавото беше когато в едни петък ни казаха на мен и още 7 човека да си починем 2 дни за да решат къде да ни пратят да работим защото работата намаля и няма ягоди за бране. На вторият ден чакахме ли чакахме някои по дяволите да ни каже на работа ли сме , но никoй не идваше . Намерихме тел на мениджерката на полетата и позваняхме и изненадата беше пълна оказа се че ние вече не сме на работа , просто така без да те оведомят 10 дена преди да ни изтече договора нямат работа за нас ама само за нас - за др има. И така с купени билети до Лондон за след 10 дена и плащане на каравани ама без да работиш за да изкараш за тях абе еб*т те тук както си искат . Да хората които са за поредна година тук са добре с предимство са и изкарват пари горе -долу , но тези за първа са в дъното. Всяка седмица този вайзер си набелязваше по 2ма от нас и ги тормозеше няма да влизам в подробности как защото които не е бил на ягоди няма да ме разбере . Най - много чисти на седмица сам взимала 210 но сам си скъсвала гъза и то когато е имало работа ,а тук мн работа имаше само 2 седмици от 3те месеца :Д Ей и ако решите да идвате в тапата Сцотланд си носете духалките защото ще измрете от студ . Караваните не бяха лоши , но интернета е под всякаква критика . Пожелавам успех на всички , които решат все пак да посетят Bruce :Д

*Не съм ти изтрила мнението, защото е първо и защото е голямо, но всяко следващо да бъде на кирилица!

Ivo: А аз не го изтривам, тъй като си се постарала доста да пишеш. Обаче не пишете повече за вайзери и мениджъри по тия ферми. Ясно е, че все някой е прецакан за сметка на друг. То това се случва във всяка служба, не само по фермите.
Редактирано от Ivo на 21-08-2012 18:34
Публикувано на 09-04-2014 15:35 | RE: BRUCE FARM
paulina_tr
Потребител

Получих оферта за Bruce farm...някой може ли да ме поъветва.За първа година ще ходя на бригада.Заслужава ли си?
Благодаря предварително!
Публикувано на 10-05-2014 00:00 | RE: BRUCE FARM
ardali
Потребител

аз 6те патувам на 02.07.2014 за Bruce farm.. моля за някво инфо за работа каравани развле4ениея спорт има ли фитнес????
Публикувано на 02-06-2014 21:51 | RE: BRUCE FARM
spaskaveleva
Потребител

аз и моя приятел летим на 4.06 за там ... ще пишем като разберем нещо wink
Публикувано на 29-09-2015 19:14 | RE: BRUCE FARM
didi_wee
Потребител

Здравейте!
Ако някой има информация за тази ферма би ли споделил има ли работа през зимата??
Благодаря предварително.
Публикувано на 11-04-2016 21:39 | RE: BRUCE FARM
Hmmm
Потребител

Здравейте, искам да попитам дали някой има информация за Bruce Farm за сезона 2014 - 2015
Публикувано на 26-04-2016 16:53 | RE: BRUCE FARM
elenagushterska
Потребител

Здравейте, има ли някой, който ще заминава за bruce farm този сезон?

страница 3 от 4

< 1 2 3 4 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 69 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти