Форум >
Публикувано на 30-05-2012 18:12 | RE: BRUCE FARM
някой за bruce farm na 10.07.2012..
Публикувано на 15-06-2012 21:31 | RE: BRUCE FARM
ние имаме трансфер за 01.07-01.09 за тази ферма някои бил ли е там за тази година (2012) да каже как е положението този сезон. Само ще ви помоля да избързате че трябва да дадем отговор по понеделник 19.06.2012. Благодаря ви предварително. Може да ми пишете и на лично съобщение вашите мнения.
Публикувано на 02-08-2012 23:21 | RE: BRUCE FARM
Никога вече не ходете в Бруса... Това не е същата ферма от преди 4-5 години. Ферма без мениджър е една равалина.
Публикувано на 21-08-2012 18:13 | RE: Bruce farm - Nikoga ne hodete tam
Реших да пиша в този форум защото не искам да има други жертви като мен, жертви на некоректност и тормоз и да бъдат подценени и най - важното да останат набутани от финансова гледна точка. Прекарах в тази смотана ферма 3 месеца , през тези 3 месеца какво видях само унижение и тормоз . Още от самото начало бях прецакана - попаднах на най -лошата вайзерка *****************. Този комплексар направи всичко възможно за да изкарам аз и др хора които са за първа година колкото се може по малко пари . В тази ферма имаше само пицкерс - берачи , които са за 3-4-5ta година подред и които са свикнали с работата и всички вайзери се държат добре с тях , а от нас които сме за първа година искаха да берем колкото тях , а това нещо е почти невъзможно и още повече че нямаше м н ягоди и естествено аз бях слагана на места където са най- лошите ягоди , а романците които бяха в нашият team бяха с привилегии нали менаджерката на полетата е романка - а тази колко е долна само...но за нея после. И така слагат те в най - лошия ред с най -малкото ягоди , с най - кривите ягоди които има и да не забравяме че ако има кал някъде ние българите за 1ва година ще сме там ... и освен всичко това постоянно вървят по теб и ти казват че си бавен , че неможеш да береш , че ще те изгонят , ако пак решиш да си използваш почивката ********** ще те съсипе после , тормоза ще е задължителен . Най- хубавото беше когато в едни петък ни казаха на мен и още 7 човека да си починем 2 дни за да решат къде да ни пратят да работим защото работата намаля и няма ягоди за бране. На вторият ден чакахме ли чакахме някои по дяволите да ни каже на работа ли сме , но никoй не идваше . Намерихме тел на мениджерката на полетата и позваняхме и изненадата беше пълна оказа се че ние вече не сме на работа , просто така без да те оведомят 10 дена преди да ни изтече договора нямат работа за нас ама само за нас - за др има. И така с купени билети до Лондон за след 10 дена и плащане на каравани ама без да работиш за да изкараш за тях абе еб*т те тук както си искат . Да хората които са за поредна година тук са добре с предимство са и изкарват пари горе -долу , но тези за първа са в дъното. Всяка седмица този вайзер си набелязваше по 2ма от нас и ги тормозеше няма да влизам в подробности как защото които не е бил на ягоди няма да ме разбере . Най - много чисти на седмица сам взимала 210 но сам си скъсвала гъза и то когато е имало работа ,а тук мн работа имаше само 2 седмици от 3те месеца :Д Ей и ако решите да идвате в тапата Сцотланд си носете духалките защото ще измрете от студ . Караваните не бяха лоши , но интернета е под всякаква критика . Пожелавам успех на всички , които решат все пак да посетят Bruce :Д
*Не съм ти изтрила мнението, защото е първо и защото е голямо, но всяко следващо да бъде на кирилица!
Ivo: А аз не го изтривам, тъй като си се постарала доста да пишеш. Обаче не пишете повече за вайзери и мениджъри по тия ферми. Ясно е, че все някой е прецакан за сметка на друг. То това се случва във всяка служба, не само по фермите.
*Не съм ти изтрила мнението, защото е първо и защото е голямо, но всяко следващо да бъде на кирилица!
Ivo: А аз не го изтривам, тъй като си се постарала доста да пишеш. Обаче не пишете повече за вайзери и мениджъри по тия ферми. Ясно е, че все някой е прецакан за сметка на друг. То това се случва във всяка служба, не само по фермите.
Редактирано от Ivo на 21-08-2012 18:34
Публикувано на 09-04-2014 15:35 | RE: BRUCE FARM
Получих оферта за Bruce farm...някой може ли да ме поъветва.За първа година ще ходя на бригада.Заслужава ли си?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Публикувано на 10-05-2014 00:00 | RE: BRUCE FARM
аз 6те патувам на 02.07.2014 за Bruce farm.. моля за някво инфо за работа каравани развле4ениея спорт има ли фитнес????
Публикувано на 02-06-2014 21:51 | RE: BRUCE FARM
аз и моя приятел летим на 4.06 за там ... ще пишем като разберем нещо 

Публикувано на 29-09-2015 19:14 | RE: BRUCE FARM
Здравейте!
Ако някой има информация за тази ферма би ли споделил има ли работа през зимата??
Благодаря предварително.
Ако някой има информация за тази ферма би ли споделил има ли работа през зимата??
Благодаря предварително.

Публикувано на 11-04-2016 21:39 | RE: BRUCE FARM
Здравейте, искам да попитам дали някой има информация за Bruce Farm за сезона 2014 - 2015 

Публикувано на 26-04-2016 16:53 | RE: BRUCE FARM
Здравейте, има ли някой, който ще заминава за bruce farm този сезон? 

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители