Форум >
Публикувано на 11-07-2009 21:52 | Oakington tomato farm
Имам договор за работа във ферма Oakington tomato farm на адрес CB45BD.Това е адрес в Англия ,ул.Dru drayton road,гр.Oakigrton.Но не зная името на фермата. Ако някои е ходил там нека да сподели мнение отностно условия на работа,заплащане и други

Редактирано от Ivo на 11-03-2011 16:53
Публикувано на 12-07-2009 01:01 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Оле..ми аз съм ходила преди 2 години адреса и името са същите само,че беше.....Oakington Tomato farm и беше за малини само .Ми какво да ти кажа тогава не беше особено добре..но ка
то виждам какво е положението в повечето ферми може да се каже че биваше.Малко имаше преференции към някои хора..но то това май го има навсякъде.Имам чувството обаче че нещо е променено с тази ферма..може би собственика(като изк.продукцията
)) може и да е добре сега..незнам..с коя фирма си??

Публикувано на 12-07-2009 17:26 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
С Конкордия груп.Какво не ти харесваше във фермата?Какъв е проблема със собственика?Ако имаш снимки или по -подробна информация -пиши.Къде се работи-на открито или в парници? Интересува ме всичко до най-малките подробности.
Редактирано от adri на 12-07-2009 17:34
Публикувано на 12-07-2009 20:18 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Ние като се прибрахме Конкордия казаха че вече няма да работят с нея..но изглежда сега има мнооого промени,затова как да ти дам по -подробна информация като това е било преди 2 години а сега със сигурност е друго!Ми аз имах късмет там бачках и в пака малко ,но имаше хора които го нямаха
Иначе се бачкаше и на полето в тунели и в парници.......НО ТОГАВА КАКТО КАЗАХ БЯХА МАЛИНИ....ЗАТОВА НЕ ПРИЕМАЙ ИНФОРМАЦИЯТА МИ ЗА ПРЕКАЛЕНО ДОСТОВЕРНА!Сега ще е дуго
Успех!

Публикувано на 12-07-2009 20:45 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Какво да ти кажа за тази ферма, миналата година около 20 човека направиха трансфер там, след 20 дни фермера ги изгонил...
Преди тях е имало студенти изпратени от "Конкордия" - недоволни изпочупили голяма част от караваните и си тръгнали. Името е "Томато фарм". Фермата е МНОГО ЗЛЕ! И все пак ти си решаваш, късмет.
Преди тях е имало студенти изпратени от "Конкордия" - недоволни изпочупили голяма част от караваните и си тръгнали. Името е "Томато фарм". Фермата е МНОГО ЗЛЕ! И все пак ти си решаваш, късмет.
Публикувано на 12-07-2009 22:09 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
мда томато фарм за малини беше ..а ти като си бил/а мин.година пак ли е била за малини и пак ли Крис е фермера???
Публикувано на 16-07-2009 21:51 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Мои приятели бяха там. За малини е фермата, а името на фермера.. не мога да ти кажа. Сигурно заради панаирите от миналата година вече не работят с "Конкордия".
Публикувано на 19-03-2010 11:56 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Аз ще заминавам края на май натам
Странното е, че ми казаха, че отивам за високи ягоди, а цялото инфо е за малини.. И нещо се притеснявам 
Можете ли да ми кажете ако знаете нещо повече?

Можете ли да ми кажете ако знаете нещо повече?

Публикувано на 19-03-2010 12:00 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Сега последно какво е името на фермата?
Oakington Tomato farm?
И тук видях, че едни говорят за Конкордия Груп, други за Конкордия... трябва да се разбере кой кой какво къде, че да не стават грешки.
Oakington Tomato farm?
И тук видях, че едни говорят за Конкордия Груп, други за Конкордия... трябва да се разбере кой кой какво къде, че да не стават грешки.

Публикувано на 20-03-2010 17:44 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Здравейте ами като гледам фермата, в която ще ходя е почти същата само че адреса е CB24 3BD. Човека е Крис Тирел. Четох някакви негативни коментари за фермата само, че са от 2007 г. Но бяха за малини, а аз отивам за високи ягоди. Та ме интересува дали сега е същото или има някаква промяна. Ще заминавам началото на май. Моля ако някой има информация да я сподели ще съм му много благодарен!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители