Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Oakington tomato farm

страница 1 от 7

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 11-07-2009 21:52 | Oakington tomato farm
adri
Потребител

Имам договор за работа във ферма Oakington tomato farm на адрес CB45BD.Това е адрес в Англия ,ул.Dru drayton road,гр.Oakigrton.Но не зная името на фермата. Ако някои е ходил там нека да сподели мнение отностно условия на работа,заплащане и други

Редактирано от Ivo на 11-03-2011 16:53
Публикувано на 12-07-2009 01:01 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
mushi
Потребител

Оле..ми аз съм ходила преди 2 години адреса и името са същите само,че беше.....Oakington Tomato farm и беше за малини само .Ми какво да ти кажа тогава не беше особено добре..но каwinkто виждам какво е положението в повечето ферми може да се каже че биваше.Малко имаше преференции към някои хора..но то това май го има навсякъде.Имам чувството обаче че нещо е променено с тази ферма..може би собственика(като изк.продукцията)) може и да е добре сега..незнам..с коя фирма си??
Публикувано на 12-07-2009 17:26 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
adri
Потребител

С Конкордия груп.Какво не ти харесваше във фермата?Какъв е проблема със собственика?Ако имаш снимки или по -подробна информация -пиши.Къде се работи-на открито или в парници? Интересува ме всичко до най-малките подробности.
Редактирано от adri на 12-07-2009 17:34
Публикувано на 12-07-2009 20:18 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
mushi
Потребител

Ние като се прибрахме Конкордия казаха че вече няма да работят с нея..но изглежда сега има мнооого промени,затова как да ти дам по -подробна информация като това е било преди 2 години а сега със сигурност е друго!Ми аз имах късмет там бачках и в пака малко ,но имаше хора които го нямахаИначе се бачкаше и на полето в тунели и в парници.......НО ТОГАВА КАКТО КАЗАХ БЯХА МАЛИНИ....ЗАТОВА НЕ ПРИЕМАЙ ИНФОРМАЦИЯТА МИ ЗА ПРЕКАЛЕНО ДОСТОВЕРНА!Сега ще е дугоУспех!
Публикувано на 12-07-2009 20:45 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
mnmlz
Потребител

Какво да ти кажа за тази ферма, миналата година около 20 човека направиха трансфер там, след 20 дни фермера ги изгонил...

Преди тях е имало студенти изпратени от "Конкордия" - недоволни изпочупили голяма част от караваните и си тръгнали. Името е "Томато фарм". Фермата е МНОГО ЗЛЕ! И все пак ти си решаваш, късмет.
Публикувано на 12-07-2009 22:09 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
mushi
Потребител

мда томато фарм за малини беше ..а ти като си бил/а мин.година пак ли е била за малини и пак ли Крис е фермера???
Публикувано на 16-07-2009 21:51 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
mnmlz
Потребител

Мои приятели бяха там. За малини е фермата, а името на фермера.. не мога да ти кажа. Сигурно заради панаирите от миналата година вече не работят с "Конкордия".
Публикувано на 19-03-2010 11:56 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
smile
Потребител

Аз ще заминавам края на май натам Странното е, че ми казаха, че отивам за високи ягоди, а цялото инфо е за малини.. И нещо се притеснявам
Можете ли да ми кажете ако знаете нещо повече?
Публикувано на 19-03-2010 12:00 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Сега последно какво е името на фермата?
Oakington Tomato farm?

И тук видях, че едни говорят за Конкордия Груп, други за Конкордия... трябва да се разбере кой кой какво къде, че да не стават грешки.

Публикувано на 20-03-2010 17:44 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
killar1980
Потребител

Здравейте ами като гледам фермата, в която ще ходя е почти същата само че адреса е CB24 3BD. Човека е Крис Тирел. Четох някакви негативни коментари за фермата само, че са от 2007 г. Но бяха за малини, а аз отивам за високи ягоди. Та ме интересува дали сега е същото или има някаква промяна. Ще заминавам началото на май. Моля ако някой има информация да я сподели ще съм му много благодарен!

страница 1 от 7

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 48 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти