Форум >
Публикувано на 22-06-2010 03:08 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Ами шефа обеща че юли и август ще има много работа и няма да има дори дей офф. Обаче септември мисля че ще е като сега общо взето. Примерно днес работихме 3-4 часа вчера също, което е 25-30 паунда. Юли ще идвате доста народ около 30 човека. Незнам какво да ти кажа ти трябва да си вземеш решението, но със сигурност няма да забогатееш!!! Питай ако се сетиш нещо ще ти отговоря като мога 

Публикувано на 03-07-2010 20:19 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Не ходете там.....бях там за 20 дена.....няма over-time...няма holyday...не плащат на час,а на месец....аве изобщо трагедия....
ПС : НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ! ! !
ПС : НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ! ! !
Публикувано на 05-07-2010 09:27 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Vsichko koeto rumi e pisala e samata istina,nqma rabota po dva meseca ne davat pari,ako si otvorish ustata da popitash neshto ili pak da protestirash si zaminavash.Nqma pay slipove,zapisvat na nqkvi hvarchashti listove po kolko boxa imash,nqma kak da si zasechesh parite,ako po vreme na rabota reshish da piesh voda te rejat chasove,nqma breikove,izobshto tragediqta e golqqqqqma.Ako ste reshili da rabotite za Tomato farm v chastnost za mister Kris Tirel,moje da badete sigurni che pravite strahotna greshka.
Публикувано на 11-07-2010 05:17 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Ако сте мазохисти идвайте в Томато фарм. Аз се махам от тук слава богу ще имам трансфер тези дни
. И аз съм от тези дето питат много и си отварят устата когато има нередност и съм изгонен заради това, но всяко зло за добро. Наистина хора не се лъжете да идвате тук. Единствено караваните са хубави, но до там свършва всичко. Имаше хора, които не ми повярваха и дойдоха и сега си блъскат главата заради това и се молят за трансфер!

Публикувано на 20-07-2010 18:03 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Платиха ни горе долу всичко и холидея даже. А бе общо взето добре се разделихме за парите нямам оплаквания кой знае какви. Но повече никакви ферми просто няма смисъл.
Публикувано на 20-07-2010 18:26 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
Здравейте,за фермите ясно,за Кристиян Митев ясно но дали някой е заминал чрез Нов Век не ми стана ясно
Моля, всяка информация ми е важна .Благодаря предварително

Публикувано на 20-07-2010 22:31 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
hora spasqvaite se !!!!! az sum oshte tuk ujaass ot mai mesec nqma zaplati samo avans po 50 kinta kolkoto za qdene i piene .
gladyt e po silen ot toka USPEH

gladyt e po silen ot toka USPEH

Публикувано на 22-07-2010 00:43 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
ima li hora koito shte idvat ? Ako ima neprave tazi greshka !!!!
Редактирано от efface на 26-07-2010 21:23
Публикувано на 15-08-2010 21:12 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
efface stiga se oplakva,ti pone si top pikar i vadi6 mn kinti
tazi ferma e mn mn ama mn zle.
(

Публикувано на 11-01-2011 23:02 | RE: ягоди в Oakigrton Cambridge, Dru drayton road
nai gadnata ferma e tomato farm,tova ne e ferma,a parodiA na ferma
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители