Форум >
Публикувано на 26-07-2009 12:02 | Loddington farm,Kent
здравейте,искам да попитам някой ходил ли в Loddington farm,Kent.(Англия)Сега съм в Шотландия и имам трансфер за тази ферма за 22 август.ако някой знае как е та, да пише.Благодаря предварително!
Публикувано на 02-01-2010 13:40 | RE: Loddington farm,Kent
Публикувано на 06-07-2010 22:55 | RE: Loddington farm,Kent
И кво сега никой ли не знае нещо за тази ферма. Ако може малко инфо бива, ако ли не здраве
Публикувано на 08-07-2010 10:02 | RE: Loddington farm,Kent
toku 6to mi se obadiha za zaminavane na 20 avg
moje li nqkoi koito e hodil da kaje ne6to pove4e
i ima li nqkoi drug s oferta za tam
moje li nqkoi koito e hodil da kaje ne6to pove4e
i ima li nqkoi drug s oferta za tam
Публикувано на 08-07-2010 11:15 | RE: Loddington farm,Kent
OT коя фирма те пращат там ако не е таина
Публикувано на 08-07-2010 12:05 | RE: Loddington farm,Kent
и ние ( три броя ) имаме оферта за там за към 20 август ама дали има смисъл да се ходи за 2 месеца и малко
Публикувано на 15-11-2010 12:13 | RE: Loddington farm,Kent
Тази година положението не беше много добре във фермата.Целият проблем беше ,че на Джеймс(фермерът) не му се даваха пари и беше съсредоточил всичко върху пестенето на пари-за негова облага.Ако изкараш до 65 паунда на ден всичко е наред и няма никакви проблеми да си ги получиш,но ако са повече ,тогава жална ти майка.Започва да се чуди как и по какъв начин да те отреже и да си вземеш само полагаемите 65 паунда.Караваните са добри,със кухня ,баня и тоалетна-като цяло условията на живот са доста добри.Може да се каже,че това е една средна ферма от към спечелени пари-за 4 месеца във фермата ще се приберея с около 3000 паунда в България,а ако се стискаш и харчиш само за храна може и да достигнеш 4000 паунда,но всичко зависи по време на брането на ябълки и круши ,което трае около 2 месеца в кой по бързина тим ще береш.
Ако някой го интересува нещо друго за фермата да пита.Бях забравил ,че се плаща холидей -около 400 паунда за 4 месеца.
Ако някой го интересува нещо друго за фермата да пита.Бях забравил ,че се плаща холидей -около 400 паунда за 4 месеца.
Публикувано на 16-11-2010 10:24 | RE: Loddington farm,Kent
И аз бях там тази година и мнението ми съвпада с това от предния пост. Бяхме много учудени, че не ни одрязаха парите и на сока и тогова успяхме да вземем повече от 64 паунда . В тази ферма най-важно е в кой отбор береш!
Фермата е средна и същевременно симпатична .
За 1месец и 3седмици взех холидей от 150 паунда.
Фермата е средна и същевременно симпатична .
За 1месец и 3седмици взех холидей от 150 паунда.
Публикувано на 23-11-2010 22:45 | RE: Loddington farm,Kent
Здравейте на всички. Тази година и аз бях там за месец и малко и абсолютно потвърждавам мнението на предните два поста. Фермата като цяло е на едно средно ниво но за жалост нещата са с тенденция да се влошават. Тази година не е била толкова лоша за разлика от 2008г. когато си е било направо трагично. Аз лично не се оплаквам, мнението ми за фермата като цяло е добро с леки забелешки по организация на документи, последно заплащане и информация необходима на хората за последващи процедури. Аз лично получих трансфер организиран от фермера за което съм благодарен тъй като имаше хора на които им забавиха листите и не получиха такъв. Заплащането е редовно, така, както е по закон-заплаща се за час дори да не си изпълнил нормата. Ако не се намери по-добра ферма то тази е един компромисен вариант от който оставате доволни. Условията за живот определено са над средното ниво както и цялостната хигиена на фермата. Има всичко от което се нуждаете за времето в което се почива. Има осигурен транспорт (за разлика от други ферми) Който има оферта за там нека отиде но да не се надява на максимални резултати, такива, каквито ни обещават фирмите!!!!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители