Форум >
Публикувано на 16-03-2009 00:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
ami znae6 li taka e naistina,no tova 4e si napravil normata izgoni li li sa te kakto kazvate po nagore,4e hem si pravi6 normata hem te gonqt,qvno si za parva godina v tazi ferma i neiskam da za6itq nikoi,no rabotata vav fermata i minalata godina i sega po tova vreme na mesecite e taka,na4aloto na mai mesec e pika,i az mn dobre ti kazah tazi programa za ni6to ne stava i minalata godina precaka mn hora i tazi kato gledam
Публикувано на 16-03-2009 20:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
lilitto_87 men ne sa me izgonili, prosto az sam si trugvam .Za 100 paunda na sedmica ot koito trqbva da izvadq za hrana ne mi se stoi tuk, prosto si e golqma nabutvaciq, tova e polojenieto.Prosto fermata ima izgoda ot taq SWEP programa, nali shte si napulnqt djobchetata ot nas a za nas che nqma rabota ne gi interesuva.
Публикувано на 17-03-2009 12:12 | RE: Edward Vinson Ltd.
Do gogalz>Dobre de ti si po tazi programa razbrah te,tq e mn tapa ,DA,znam 4e ni6to ne se izkarva ot neq,no moje6 da zvanne6 na concordia i da poiska6 transfer,za6to ne go napravi6,za6toto ako 4aka6 braneto 6te si mn nadolu![](../images/smiley/am.gif)
![](../images/smiley/am.gif)
Редактирано от lilitto_87 на 17-03-2009 22:23
Публикувано на 18-03-2009 12:52 | RE: Edward Vinson Ltd.
Edinstveniq transfer e kum Bulgaria, 7 4oveka do sega za izgoneni zashtoto iskaha transfer v druga ferma, prosto popadnesh li tuk edinstveniq ti izhot e obratno kum BG. Tova e polojenieto v momenta. Ti moje da si strashno dovolna ot taq ferma no qvno si bila i na po losho mqsto ot tova!
Публикувано на 18-03-2009 13:02 | RE: Edward Vinson Ltd.
Хора, изобщо не чакайте трансфер, ако сте в Edward Vinson.
Единствения вариант за транфер е ако имате някакъв здравословен проблем. За 4-те месеца, в които бях там направиха трансфер само на една румънка, защото имаше някакви кожни проблеми и не можеше да работи нито на ягоди, нито на малини. За останалите остава варианта да се приберете в България, ако не ви харесва!![](../images/smiley/505.gif)
![sad sad](../images/smiley/ac.gif)
![](../images/smiley/505.gif)
Публикувано на 18-03-2009 16:49 | RE: Edward Vinson Ltd.
ami gogalz ne sam bila nikade drugade minalata godina mi be6e za parvi pat da otida na brigada,oki qvno sega e mn zle,no pak kazvam ne iskam da za6titq nikoi,nito edna ferma no v momenta navsqkade e taka.Sa6to iskam da kaja,4e kogato ot edna firma vi predlojat oferta i vidite 4e e tazi,hubavo otkajete q,no dosega ne sam 4ula nqkoi koito e otkazal oferta i da e polu4il 2-ra,kraq na mai mesec zamivam i az tam ve4e sam si platila i kakvoto 6te da stava nqmam drug izbor>tuk sme za da si pomagame,zatova e tozi sait a ne da se narejdame,izob6to ne me barka mnenieto na nikoi,vqrno bqh dovolna no otidoh lqtoto,a ne zimata i ima super golqma razlika...
Публикувано на 25-03-2009 14:51 | RE: Edward Vinson Ltd.
ne sam saglasna mnogo s nas.tova lqto bqh v lady dane.i volb6te ne e mizeriq.e da nqma6e voda i banq v karavanite ama si be6e golqm kupon a i rabotata ne be6e trudna.az brah qgodi i na men li4no ne mi be6e trudno stiga da moje6 da si pravi6 normata.e ima6e i trudni momenti no ob6to vzeto be6e dobre.sega se vra6tam pak tam neznam kak e v momenta no mislq 4e pak 6te e ok ako rabotq sas sa6tite hora.napravete si izvodi 6tom se vra6tat edni i sa6ti hora za treta i 4etvarta godina podret kolko 6te e zle![](../images/smiley/aj.gif)
![](../images/smiley/aj.gif)
Публикувано на 31-03-2009 17:45 | RE: Edward Vinson /Oak Tree Nursery /Някои бил ли там
Някои бил ли е във този камп до Лондон Oak Tree Nursery мисля че беше че кам 5,10 юни ще заминавам ,там било само за плантинг и аз незнам каквo ще точно работата ако някои е бил там да сподели
Благодаря
Благодаря
Публикувано на 02-04-2009 14:10 | RE: Edward Vinson Ltd.
ami az ne sam bila no edin moi pr be6e tam,kaza 4e e dobre ami planting zna4i sadene ne e mn priqtno ,za6toto tazi rabota e po lesna za maje
Публикувано на 02-04-2009 19:41 | RE: Edward Vinson Ltd.
Здравейте на всички!!!Внимателно прочетох всички мнения и мога да кажа само едно....Всеки си има лична преценка...,но лично аз имах предложение да отида в тази ферма да работя.Работата ми щяла да се изразява в това да плевя и да почиствам ягодите.От това което прочетох ми стана само едно ясно....хората,които берат ягоди ако са сръчни ще са с добри доходи,а тези които са отишли на почивка ще духат супата както се казва.Обаче аз изказвам мое лично мнение....КРАКЪТ МИ НЯМА ДА СТЪПИ ТАМ
Работил съм в Гърция 4-ри години и мога да заявя че такъв ужас не съм виждал и чувал
Очакванията ми към тази страна бяха много по големи.....възможно е просто тая ферма да е ГРЕДА,но аз лично бих се въздържал от предложението направено ми от КОНКОРДИЯ.
Искам да кажа и друго нещо на това момиче Lilitto_87,което така ЯРОСТНО защитава тази толкова оплюта ферма-Ти знаеш ли че от миналото ти ходене и това което предстои няма нищо общо!!!Ще ти кажа защо-ФИНАНСОВА КРИЗА МУ КАЗВАТ ХОРАТА!!!
И да не стане така догодина ти да оплюваш тая СЕЛСКА ферма
Както и да е ЖЕЛАЯ МНОГО УСПЕХИ НА ВСИЧКИ и дано се върнем малко по забогатели от сега
,но в никакъв случай РОБИ ![angry angry](../images/smiley/1 (95).gif)
![](../images/smiley/am.gif)
![](../images/smiley/down.gif)
Искам да кажа и друго нещо на това момиче Lilitto_87,което така ЯРОСТНО защитава тази толкова оплюта ферма-Ти знаеш ли че от миналото ти ходене и това което предстои няма нищо общо!!!Ще ти кажа защо-ФИНАНСОВА КРИЗА МУ КАЗВАТ ХОРАТА!!!
![no no](../images/smiley/an.gif)
![devil devil](../images/smiley/aq.gif)
Както и да е ЖЕЛАЯ МНОГО УСПЕХИ НА ВСИЧКИ и дано се върнем малко по забогатели от сега
![](../images/smiley/naughty.gif)
![angry angry](../images/smiley/1 (95).gif)
Редактирано от Komitov86 на 02-04-2009 19:48
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители