Форум >
Публикувано на 02-12-2013 15:42 | RE: Edward Vinson Ltd.
av писа:
Защото имат нужда от работници, но ти недей да се плашиш на място ще прецениш за себеси. Все пак различни хора различни очаквания, тази година е било малко по-добре от миналата за берачите а за другите по-зле(финансово).
Защото имат нужда от работници, но ти недей да се плашиш на място ще прецениш за себеси. Все пак различни хора различни очаквания, тази година е било малко по-добре от миналата за берачите а за другите по-зле(финансово).
Напротив!!!
Публикувано на 02-12-2013 15:50 | RE: Edward Vinson Ltd.
Какво значи " Напротив !!!".
Би ли споделил малко повече , в случай че в момента си там.
Би ли споделил малко повече , в случай че в момента си там.
Публикувано на 28-01-2014 12:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
av писа:
Gatev, верен ли е слуха, че който докара за догодина със себеси един или повече хора му обещали 15 паунда на човек от офиса .
Не е вярно фермата си е много коректна това са само слухове от някой НЕДОВОЛЕН РАБОТНИК.Gatev, верен ли е слуха, че който докара за догодина със себеси един или повече хора му обещали 15 паунда на човек от офиса .
Редактирано от injiner_gatev на 28-01-2014 12:50
Публикувано на 27-02-2016 17:26 | RE: Edward Vinson Ltd.
Здравейте. Някой да ми даде актуална информация за случващото се във фермата. МЕрси
Публикувано на 04-04-2017 22:18 | RE: Edward Vinson Ltd.
1 ви Май някой да пътува за тази ферма?
Публикувано на 05-04-2017 00:07 | RE: Edward Vinson Ltd.
Пусни си тема в раздела "Аз отивам - ти отиваш"
Публикувано на 08-05-2017 13:44 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ivo: спазвайте правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 09-06-2017 16:00
Публикувано на 15-10-2017 12:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
Аз и приятелят ми ,чакаме одобрение от тази фирма някой може ли да ми каже по-подробна и актуална информация за тази ферма? Благодаря предварително.
Публикувано на 04-01-2018 11:41 | RE: Edward Vinson Ltd.
Фермата е коректна и много добра! Забелязвам, че и там и в интернет оплакванията идват все от хора, които просто не се справят в работата, да ама фермата не е виновна. Караваните били мизерни, на полето било мизерно... ами вие трябва да сте наясно, че не отивате да работите в офис под климатик.
Аз съм много доволен защото дори да няма работа, все нещо намират, за да не остават работниците без работа и да си направят часове, съответно и парички. Заплащането е винаги навреме и винаги толкова, колкото си си изкарал.
Който има гъз да работи - да отива и да работи. Който иска да се оплаква и да изкарва пари от лежане в караваната - такъв филм няма никъде.
Аз съм много доволен защото дори да няма работа, все нещо намират, за да не остават работниците без работа и да си направят часове, съответно и парички. Заплащането е винаги навреме и винаги толкова, колкото си си изкарал.
Който има гъз да работи - да отива и да работи. Който иска да се оплаква и да изкарва пари от лежане в караваната - такъв филм няма никъде.
Публикувано на 24-03-2018 00:55 | RE: Edward Vinson Ltd.
Някой знае ли как стоят нещата в момента, че има много негативни отзиви, но все пак са от доста отдавна
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители