Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Edward Vinson Ltd.

страница 17 от 34

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>
Публикувано на 19-09-2009 13:40 | RE: Edward Vinson Ltd.
bookie
Потребител

Iskam da kaja na vsi4ki koito iskat i 6te iskat transfer ot EV 4e tova e vyzmojno.Az bqh v Daisy gang.Otno6enieto na vaisorite be6e dobro,no precakvaneto idva6e ot nqkoi samozabravili se 6efki.Viziram onaq rusa pa4a Marita.Za usloviqta na jivot nqma kakvo da se kaje.To e opisano navsqkade-MIZERIQ.

Публикувано на 21-09-2009 21:58 | RE: Edward Vinson Ltd.
cengiz_han28
Потребител

Az sam kasmetliq sled kato polu4ih transfer v sredata na juli. Iskam da vi kaja 4e koito raboti v EV i kaje 4e e dovolen e mazohist i trqbva da sitegli vajeto. V novata ferma vidqh kakvo e da ima6 vaizeri i menageri i da pe4eli6 pari...
Редактирано от Fairy на 22-09-2009 13:49
Публикувано на 27-09-2009 08:57 | RE: edward vinsan
Tarikat_666
Потребител

гледам че сте писали за тази ферма сега ще ви кажа истината аз се прибрах от преди 4 дена. Това е най лайняната ферма работил сам в трите кампа но спях в сандбанкс отидох там на 12май 1седмица не работихме а от конкордия ни казаха че сме спешни и веднага почваме ама кур.Отделно им дадахме по 180евро за еднопосочен билет а имаше и по 100 никои в фермата нени чакаше ощте парвата седмица изгониха 5човека с по един warning ще ви поясна за него един ден не си правиш нормата и го получаваш при три получени си заминаваш.За три месеца изгониха 50 човека и толкова си трагнаха сами като мен И ПРОДАЛЖАВАТ ДА ГОНЯТ И В МОМЕНТА постоянно идват хора и си отиват като гара е .За парите 150 до 200п -да за 6-7 дена имаше случай днес правиш 70 п-да а утре в списака са ти дигнали нормата и взимаш 45 мафия цените ги сменят и с задна дата помия пална.Всицкото е с цел повече от 45 да не можеш да вземеш има една латвйка казва се МАРИТА да пукне дано тя прави нормите давати двойна норма нея правиш тези който са най близко до нея остават да берат а другите в караваната. Душувете са 5 като 2 не работят чакаш по 2 часа да се изкапеш сутрин вардиш ред с часове за кенефа кото е задрастен има вода и кенеф единствено в караваните на вайзерити който са или поляци или румънци с нас се ебават гледат само техните си работници дискриминация.Хора който пойскаха трансфер ги плашат че ще ги изгонят така изгониха едно момче преди 10дена даже карти нешанел иншуранс не ни извадиха караваните с един малък хладилник за 6 човека някой с печка други с микровалновоавие си представете как се готви няма такава мизерия по света.Идваха от правата на човека имаше десетки оплаквания но потулиха нещата агентити от Конкордия идваха един ден но през работно време никои ни ги видя иначе щяхме да ги пребием даже и трансфер нени дадоха тия педали а обещанията в София им бяха други. Като се прибрах първо в Конкордия ходих да ги напцувам майка им мрасна педалска както и да е тая ферма трябва да я закрият тия боклуци се подиграват с хората НЕ ХОДЕТЕ ТАМ АКО ИМАТЕ АКЪЛ ТАМ Е ПАЛЕН ОТВРАТ
Публикувано на 15-10-2009 00:42 | edward vinson
pateto
Потребител

Zdraveite! Vijdam 4e ima mnogo komentari za tazi ferma i dobri i lo6i az tazi godina bqx tam po4ti dva meseca ,dori imax 4esta!!!! da polu4a worning ot marita jenata koqto opredelq normite a vqrvaite mi nqmam ideq kak go pravi az ne sam rabotila na poleto a v propagei6an i neznam kak vi zvu4i norma ot 55 kasetki na 4as.Na 24.09 ni sprqxa ot rabota za6oto sezona svar6il i nqmalo rabota kakto i da slu4va se no za6o ne ni predupredixa po rano tova pitam i nerazbiram kakto si rabotixme ni spqxa za obeden breik i ni kazaxa 4e po-dobre da si xodim za Balgariq eto taka da ot den za den .Na vsi4koto otgore transferi nqma,xorata si bqxa vzeli bileti i trqbva6e da gi prezaverqvat iskaxa ot nas o6e na sledva6iq den da si podadem living formite i da pi6em koga si otivame predstaveti si trabvalo da se radvame 4e ni ostavqt v karavanite dokato si kupium bileti ujas,ujas.Tazi godina sofiiskata Konkordiq idva i ni6o stoqxa tri dena rabotixa s nas na 50% ,koqto se6ate se e lesno postijima,obe6axa promqna i tva e ni6o samo da se ot4etat.Ima6e norma dori na 4istene na tuneli s edni ogromni metli po-tejki ot men samata i vaizera ti xvarlq lista i se podigrava s teb na sledva6iq den 4 momi4eta koito 4istexa ne mojexa da idat i do toaletna.Ujas za men li4no tazi ferma e mnogo zle,mnogo vseki si znae ima xora koito sa dovolni i 6e e varnat sigurna sam ,az vi kazvam samo deistvitelnosta pone v propagei6ana e taka v SANTBANKS.Pove4eto karavani sa dobri da vqrno e az sam jivqla i v 6 karavani na propagei6ana i sam imala i voda dori,posle bqx i golemiq kanp i karavanata mi be6e xubava,no az ne sam oti6la za karavanite nali se se6ata oti6la sam za pari pak i ima6e xora koito nqmaxa daje gotvarski pe4ki v karavanite si az prosto imax kasmet pone za karavani jivqx v xubavi.Tova mnogo dobre si pomislete predi da otidete tam predi da ida bqxa izgonili 100 4oveka tazi ferma e ujasna ne se lajete i ne xodete!!!!!!!!!!!!angryangryangry
Редактирано от pateto на 15-10-2009 01:06
Публикувано на 15-10-2009 14:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
kals
Потребител

aide sega da se vklu4i i fermerkata da kaje koi spami tuk ,,,,,,,,,,,tova e realnosta ama az kato vi pi6a me zenzurirate aide sega pro4etete i drugite otzivi ,,,,,,,,,az predlagam na tisho_82 da se saberat vsi4ki koito ne sa dovolni ot tezi firmi s lajlivi 4ove4eta zab biurata i da im pokajem ...........aide sega 4akam cenzura i tezi koito 6te me podkrepqt.........istinata e jestoka.....
Публикувано на 15-10-2009 20:23 | RE: Edward Vinson Ltd.
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Калс, няма за какво да те цензурирам, когато не пишеш глупости! Принципно и аз съм съгласна, че трябва да се съберат хората и да направят нещо, защото с един или двама не става. Вярвам, че това което се случи на Тодоров и Ко е вследствие на подадени сигнали точно от недоволни хора, и не един или двама. Има много организации, които следят за правата на работниците, ако не става по добрия начин, може и по лошия... Тези човечета зад бюрата, както ги наричаш ти са в бизнеса не една или две години и имат солиден опит в "законните" измами, един адвокат, друг с яки връзки в ХОПС, трети с роднини в Конкордия и така... В крайна сметка никой не е принудил хората да ходят при лъжливите човечета, но когато се злоупотребява с личните права на човека съм АБСОЛЮТНО ЗА да се търси възмездие...

Публикувано на 20-10-2009 22:11 | RE: Edward Vinson Ltd.
ev 28
Потребител

Zdraveite i ot men.ZA sefte se za4itam v tozi site.Gledam EV mnogo go pljuete ne6to.Az sum bila tam 2 godini podred.Sezon 2008 si be6e dosta uspe6en . Tazi godina ne sum bila no vse o6te podyrjam vruzka s horata s koito sum rabotila ,a i s manigarite su6to.Struva mi se 4e priuveli4avate dosta s negativite.Minalata godina oplakvaniq mnogo nqma6e ne mi se vqrva ne6tata da sa se promenili tolkova za edna godina.tezi koito se oplakvat tolkova ot usloviqta i otno6enieto moga da gi pitam danebi da sa o4akvali kurort. Tova e brigada be hora.A kolkoto do kompetentnite mneniq na nqkoi biv6i pikari otnosno organizaciqta i menigmanta ,moga da kaja 4e gradqt mnenieto si na ob6ti prikazki i sluhove v kampa.ZA minlata godina ako nqkoi se opla4e ot organizaciqta i otno6enieto ostavam bez komentar.A otnosno ligljovcite koito stoqt po 2 sedmici i si trugvat ,znam ot li4en opit(ponege i pprez 2008 ima6e takiva) na tqh prosto ne im se raboti.Hora tova ne e BG,za skatavane pari ne se davat. I edin drug vupros kum mrunka6tite :Za6to sled kato e tolkova zle 50 procenta ot tezi koito sa bili minali godi,se vru6tat pak(tova e pulnata kvota returnees).I na kraq da se predstavq ,kazvam se Milena -S.Supervisor Sandbanks 2008
Публикувано на 22-10-2009 13:23 | RE: Edward Vinson Ltd.
kengurce
Потребител
kengurce82

ti si bil 2 godini ama tazi godina i e katastrofalna a so lugeto sto kontaktiras od tam te lazam nejkat da priznaat deka e loso i concordia veke ne raboti so tazi ferma kako sto slusam pozdravvv
Публикувано на 27-10-2009 20:21 | RE: Edward Vinson Ltd.
stasi1986
Потребител

milena naistina sezon 2008 be6e dosta dobur no mislq 4e nesi prava za organizaciqta i menijarite,naistina nqma nikakva organizaciq i 6te ti kaja za6to,za6toto polovinata a i po golqmata 4ast supervaizari bqha balgari eto za tova-i vsi4ko se pobalgarqva6e,nikoi ne pomaga na nikogo a trqbva da e obratnoto bulgarite trqbva da si pomagame a ne izleze tova tazi godina be6e taka-nai mnogo da te e strah ot balgari,i naistina vra6tat se dosta hora,no tova sa hora koito sa supervaizari ili fild asistenti,demek na po lesna rabota,to4no zatova se vra6tat,4esno minalata godina bqh mnogo dovolna ot fermata naistina vsi4ko be6e super,no tazi ne be6e taka,kakto i da e ve4e neiskam da si spomnqm,golqma intriga e v taq ferma,daje neiskam da si spomnqm za horata koito ujkim ti se pi6at priqteli a nakraq te oisirat za da se napravqt na dobri do6i4ki pred 6efovete i da dokladvat vsi4ko za vseki koeto mislq 4e ne e vajno tam,ima i mnogo klukari i klukarki abe vse taq.
Публикувано на 28-10-2009 12:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
vanko_pikara
Потребител

takaaa vanko e tuka !!! sq da vi razpravqm za tazi "prekrasna" ferma EV 4ak ne iskam da i 4uvam imeto no po dobre da spodelq da nqma o6te opareni hora Izob6to ne sum dovolen nikakvo normalno otno6enie ! A normite pulen ta**k ! Taq maritka se podigrava6e s nas i ima6e naglosta da tvurdi 4e bili savsem lesni za dostigane ! Izgonihame s edin Worning a edin priqtel dori ne mu bqha vru4vali Worning a mu kazaha 4e e osvoboden ot rabota ! 4akah 3 sedmici za transfer a taq ov*a Djeni prez cqloto vreme ne prave6e ni6to po vaprosa s transfera dobre 4e i davahme zo postoqnno ! Romuncite postoqnno ni kradqha kasetkite nikoi ne prave6e ni6to po vaprosa ! I koeto be6e nai sme6no 4e hvanaha edin romunec da krade napraviha go traktoris drug hvanaha stana vaizer - pilna prostotiq A nas seki ni podritva6e kato parcali - nikoi ni6to ne ti obesnqva ! Samo ti kazvat ako ne im haresa ne6to te pudqt bes obqsnenie ! da gi hvana vsi4kite i nai malko 6te im e tova Ne hodete tam ako iskate da izkarate pari !!!

страница 17 от 34

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 71 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
quiksilver mitko55 gogonbr miro75 _pepito_ Ivo statope precakan sv85uk garvana8308 sisoko81 sitalk2004 emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти