Форум >
Публикувано на 11-05-2009 06:04 | RE: Edward Vinson Ltd.
Чудно ми е само , защо до сега никои не каза нещо за тая ферма дето ще се блъскам тая година аз , Ryhope Nursery ?? 

Публикувано на 11-05-2009 12:34 | RE: Edward Vinson Ltd.
sorry netshark nie sme vav Faversham (Sandbanks) vij ako moje6 ela pri nas ,TUNGO za koga ti e datata nie sas Barbie letim na 25.05 

Публикувано на 11-05-2009 14:01 | RE: EDWARD VINSON LTD
За SURREY Някои нещо да каже
Публикувано на 11-05-2009 18:59 | RE: Edward Vinson Ltd.
mimsi писа:
За SURREY Някои нещо да каже
kampa oak tree na edward vinson za koito te popitah e v surrey. За SURREY Някои нещо да каже

Публикувано на 12-05-2009 20:38 | RE: Edward Vinson Ltd.
Приех офертата за фермата, проблема е че билета ми е за 24 май а всички вие тръгвате на 25 понеже не ми се пътува сам май ще си сменя датата на заминаване с вашата. До колкото разбрах ще пътуват хората от офисите в София и Велико Търново и ще са около 20 човека с Easy Jet, та ако искате дайте да си разменим кординатите да се оговорим кой ще носи музиката кой ракията и салатата
Шегувам се
нека се разберем дали ще пътуваме от Лондон до фермите с метро автобус или такси
Skype BboY_TUNGO

Skype BboY_TUNGO
Публикувано на 15-05-2009 20:10 | RE: Edward Vinson Ltd.
Хайде уважаеми колеги аз летя на 22 май за Лутън и отивам в Faversham и ще ви чакам там с хляб и сол
Ако има някой на същата дата да пише.
TUNGO разтоянието от летището до фирмата е 2 часа с влак и билета е 22 паунда с такси можеби ще ви излезе 220 паунда

TUNGO разтоянието от летището до фирмата е 2 часа с влак и билета е 22 паунда с такси можеби ще ви излезе 220 паунда

Публикувано на 16-05-2009 13:07 | RE: Edward Vinson Ltd.
Здравейте!
Аз току що намерих този форум и искам да кажа,че с приятеля ми също пътуваме за EV на 25.05.
За първи път ще ходим на бригада и искрено се надявам да не е чак толкова лошо колкото го описват някои тук
Аз току що намерих този форум и искам да кажа,че с приятеля ми също пътуваме за EV на 25.05.
За първи път ще ходим на бригада и искрено се надявам да не е чак толкова лошо колкото го описват някои тук

Публикувано на 16-05-2009 17:11 | RE: Edward Vinson Ltd.
Някой ще ми сподели ли как стоят нещата в Lady Dean Faversham и за какво по точно става на въпрос там
Публикувано на 21-05-2009 03:18 | RE: Edward Vinson Ltd.
tam ima mnogo kuponi 

Публикувано на 23-05-2009 16:44 | RE: Edward Vinson Ltd.
Bai_Ivan писа:
Някой ще ми сподели ли как стоят нещата в Lady Dean Faversham и за какво по точно става на въпрос там
Утре тръгвам за там, ако имам късмет да има интернет ще споделя впечатленията

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители