Форум >
Публикувано на 21-12-2008 19:19 | Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
В този раздел - нека всички да напишат по няколко думи за фермите, в които са били. Погледнете в темата "Азбучник на фермите" и вижте дали фермата, в която сте били вече е коментирана. Ако я няма - пуснете нова тема.
Ако считате, че форумът е полезен с информацията в него - оставете следа с полезна информация за тези след вас.
Не бъдете егоисти.
Хайде - за няколко минути работа е.

Ако считате, че форумът е полезен с информацията в него - оставете следа с полезна информация за тези след вас.
Не бъдете егоисти.
Хайде - за няколко минути работа е.

Редактирано от Ivo на 21-03-2015 22:39
Публикувано на 24-03-2015 18:42 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Да подновя тази тема, защото виждам, че стари потребители (регистрирани преди една, две, три и повече години), посещават форума и дори питат за информация, а същевременно не са написали и едно изречение за фермите, в които са работили.
Защо така?
Защо така?

Публикувано на 24-03-2015 19:10 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Форумът е много полезен.
Като човек, който за първи път иска да замине за Англия изчетох стотици коментари. За мен опитът, който споделят другите е много полезен. Разбира се всеки има различно разбиране за добро заплащане, условия на живот и отношение във фермите. Нека всеки внимателно да проучва и все пак да не предоверява, защото често за една и съща ферма за един и същи сезон коментарите са коренно различни. Желая успех на всички! 

Публикувано на 31-05-2015 21:07 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Ne hodete vav Fridaybridge farm palna laja samo te izpolzvat.miseriya.
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 01-06-2015 16:19
Публикувано на 01-06-2015 11:48 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става
такива манекени съм ги слушала слушала та лошо ми става вече Великобритания не е за вас ходи си в Перник влизай в Кауфлан на щанда и поне нема да ти чета латиницата по форумите .
Относно WMS си е агенция която ви намира работа , в повечето случай когато няма ви въртят с другите но когато се наложите като добър работник няма да имате тези проблеми лошото е че там и навсякъде хората искат работа не приказки ..
хайде със здраве

Относно WMS си е агенция която ви намира работа , в повечето случай когато няма ви въртят с другите но когато се наложите като добър работник няма да имате тези проблеми лошото е че там и навсякъде хората искат работа не приказки ..

Публикувано на 01-06-2015 14:47 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Tanya83 писа:
това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става
такива манекени съм ги слушала слушала та лошо ми става вече Великобритания не е за вас ходи си в Перник влизай в Кауфлан на щанда и поне нема да ти чета латиницата по форумите .
хайде със здраве
Аз до колкото виждам, човека не се е оплакал за това, че плаща, а че се е работело, колкото да им вземат паричките за наем и превоз.Има ферми, в които при нужни 150 се викат 250 или 280, както беше и е в Оакчърч фарм. Останалите са пълнеж заплащане на наем и запълване на дупки при изгонени от работа за непокрити норми.Това е ежедневие. Отделно зная и за всеки работник фермера получава субсидия, от което също лапа паундчета и съответно пълни фермичката с повече, от колкото е нужно. Иначе ти, която си чувал/а за кирилица, не си чувала за граматика.... 1 ред на латиница има много повече смисъл и важност за темата, от колкото твоите 50 неграмотни на кирлица, в които нищо не казваш реално.това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става

Редактирано от hgi на 01-06-2015 14:57
Публикувано на 01-06-2015 14:59 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .
Редактирано от Tanya83 на 01-06-2015 15:06
Публикувано на 01-06-2015 15:32 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Tanya83 писа:
Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .
Ти прочела - не прочела и пак тъпотии пишеш...Не случайно съм написал - Има ферми, в които така и така....и съм дал пример в Оакчърч фарм! Там е през посредник полско - българска фирма.Фермата взима пари от бройката.И не става дума за пиковия период.Темата е да се напишат няколко думи за фермите, в които сме били и за това съм вметнал това.Освен неграмотна ти четеш и из между редовете май...Така си направила и с предния потребител на форума.Там е писано едно - ти четеш друго и остроумничиш с кирилицата а самата пишеш на неграмотица! Разбирачи големи сте Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .

Публикувано на 01-06-2015 15:48 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
по големи от тебе няма как да бъдем . Хайде успех на хората в wms . Лично аз сега съм в Шотландия и мисля зимата да се върна пак в wms
Публикувано на 17-06-2015 16:47 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Здравейте! Искам да кажа на всички,които имат покана за ферма Drummont&son в Rosss on way: НЕ приемайте! Аз и съпругът ми бяхме там от 17.05 до 30.05.2015. Лоши битови условия,няма интернет и покритие на телефони,ягодите са ниски,нормите са нечовешки,работи се по 12-14 часа.Първи брейк е на третия час от започване на работа и ако нямаш нормата те гонят в караваната.Когато поискахме трансфер,менажерът направо ни се изсмя в очите...А дискриминацията от страна на ромънците....абе направо си е ромънска тази ферма! Почти не останаха бг там,освен супервайзера Гошо,командван от ромънската вайзерка Джина. Щях да забравя:най-близкия магазин е на 8км. и още толкова наобратно,сами сметнете какво ходене е за единия хляб след тежкия работен ден. 

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители