Форум >
Публикувано на 28-05-2011 11:53 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте успех с квартирите аз преди работех във фермата преди една година сега нямат квартири защото агенцийте не им дават вече фермата има лошо име в агенцийте и сега никоя агенция в селото неим дава.А незнам защо са ви казали така след като хора който са от 1 и повече години трудно си намират понеже няма голям избор от квартири и се бориш и с англичани а незнам как вие ще си намерите квартира като сте нови но не е невъзможно незнам до колко сте запознати с квартирите но зада вземеш квартира ти трябват около £2000 и договорите са за 6 или 12 месеца ив цената която виждате е само наем без ток,газ и данаци и незабражяите и TV лиценза. Много от квартирите в сайтовете мозе и да са дадени нищо ,че стоят просто неги махат. А за паспорта такае зада ти извадят розова карта им трябва оригинала обикновенно картата е готова за около месец и половина но понякога се бажят много.
Публикувано на 08-06-2011 13:53 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
здравейте,ние също кандидатсвахме за тази ферма.при нас ситуацията е горе-долу същата с една разлика,че не ни казват да си търсим квартира.когато ги попитахме за да сме наястно дали изобщо да пращаме паспортите и снимките,те ни отговориха че това е следващия етап.в момента сме много объркани,тъй като четем форума и при вас всичко е ястно от начало.ако някой знае или е на ястно,дали след като изпратим нещата ще ни прецакат сами да си търсим квартира,моля да пише.няма да откажем малко съвети как да постъпим.
Публикувано на 12-06-2011 15:35 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте на всички , ние вече с приятелят ми сме във фермата от една седмица , всичко стана много бързо за 4 дена . Първоначално и на нас Анита ни беше казала да си търсим квартира , но в последствие се намери свободно място за нас в къща на фермата . Айде успех на всички и спокойно с документите няма да има проблем поне с наще нямаше проблем
Публикувано на 12-06-2011 22:15 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
ако има някои които работи в ферма за габи да сподели как е хавата
само на часовка ли се работи или има някакви бонус схеми, изобщо добре ли е като цяло.
благодаря ви
само на часовка ли се работи или има някакви бонус схеми, изобщо добре ли е като цяло.
благодаря ви
Публикувано на 25-06-2011 21:21 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
дравейте имам един въпрос, ако някои може да ми отговори .Имате ли инфо за фирмата Fiddleford mushrooms ltd
Има ли някои заминал чрез нея да сподели подробности дали фирмата е легална, какви са разходите по заминаване и какви са условията на работа и заплащане и настаняване.какъв наем се заплаща за настаняването.По колко дни се работи и по колко часа и какви други разходи има.Благодаря много предварително
Има ли някои заминал чрез нея да сподели подробности дали фирмата е легална, какви са разходите по заминаване и какви са условията на работа и заплащане и настаняване.какъв наем се заплаща за настаняването.По колко дни се работи и по колко часа и какви други разходи има.Благодаря много предварително
Публикувано на 11-07-2011 22:49 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
teddy_88 писа:
Здравейте на всички , ние вече с приятелят ми сме във фермата от една седмица , всичко стана много бързо за 4 дена . Първоначално и на нас Анита ни беше казала да си търсим квартира , но в последствие се намери свободно място за нас в къща на фермата . Айде успех на всички и спокойно с документите няма да има проблем поне с наще нямаше проблем
ок след като си вече там, кажи как седят нещата има ли работа?по колко пари взимате?доволни ли сте?колко плащате за квартира? и ако може да ми кажеш аз нямам паспорт с лична карта става ли?Здравейте на всички , ние вече с приятелят ми сме във фермата от една седмица , всичко стана много бързо за 4 дена . Първоначално и на нас Анита ни беше казала да си търсим квартира , но в последствие се намери свободно място за нас в къща на фермата . Айде успех на всички и спокойно с документите няма да има проблем поне с наще нямаше проблем
Публикувано на 23-07-2011 21:10 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте, преди 2 седмици пристигнах във фермата ,условията на живот са много добри ,работата също е добре ,лошото единствено е , че много далече е фермата от там където живеем,и всеки ден изминавваме доста километри пеша,надявам се в най скоро време да вземем някоя кола,че иначе не се издържа .Заминаването ми излезна 500 евро ,чаках близо 5 месеца розова карта ,
Публикувано на 23-07-2011 23:29 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
с коя фирма замина от БЪЛГАРИЯ
Публикувано на 24-07-2011 10:30 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
malzer-тази ферма набира директно персонал и не е нужно да ползваш услугите на който и да било посредник.Прегледай внимателно и прочети цялата тема и ще разбереш всичко подробно!
Публикувано на 27-07-2011 19:54 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
и аз нямам паспорт,само с лична карта става ли?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители