Форум >
Публикувано на 07-08-2010 09:27 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
питате ... казва ви всеки каквото знае и пак сте недоволни????? не мога да разбера такива хора!!

Публикувано на 03-11-2010 20:48 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam

Редактирано от tretoklasnika на 15-11-2010 20:08
Публикувано на 18-11-2010 16:29 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Една от най-смотаните ферми във Великобритания. Режат от изработеното, условията са под всякаква критика, което ще рече дъсчени тоалетни, две бани за 100 човека, в караваните е ужасно. Вайзерите го карат на принципа "По симпатии ще се печелят пари". Ако ви предложат оферта-откажете!
Публикувано на 05-10-2011 00:03 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
BEECH FARM ли ? Мога да напиша само едно нещо - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, ЩЕ НАПРАВИТЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА. Ако ви интересува нещо конкретно, питайте и ще ви кажа как стоят нещата там. Сега не ми се пише.
Публикувано на 05-10-2011 12:11 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
с коя фирма се ходи там
Публикувано на 07-10-2011 23:02 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
ТАЗИ ФЕРМА Е ПЪЛЕН БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ТАКОВА ПОМИЯРСКО МЯСТО!!!!!!!!!!! Пари НЕ се изкарват (или поне ако не си връзкар-тоест лизач на тъй наречените вайзери).Понятието-8 работни часа там е табу(да не говорим за оувъртайм-такова понятие НЕ съществува във тази ферма),обичаино се бачка по 10-12 часа,а по време на ПРОСЛОВУТИЯТ ИМ ПИК се стига и до 16-17 часа (но не се раблуждавай,че и тогава ще вземеш някакви нормални пари).Може би преди,да е било по-добре във тази ферма,но тази година беше НЕЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ И ПОДИГРАВКА със хората работещи там!!!!!! Режат ти от набраното,Режат ти от часовете,абе изобщо от всичко.Няма точен регламент кога ще е почивен ден (просто си бачкаш като маймуна по 15-20-30 дни без почивен ден-и когато кажеш че това не е нормално-Те ти отговарят че можеш да си тръгнеш към България (но имам впредвид със Заплашителен тон-Тоест,нямаш право на мнение или пък най-малкото да си търсиш нормалните права,и да имаш 1 почивен ден във седмицата)!!! Има още МНОГО за казване,но просто не ми се пише защото се ядосвам на себе си как се прецаках да отида във тази ГАДНА ферма!!!!!Талибанска работа!!!Които иска да пита да ми пише!!!!
Публикувано на 11-10-2011 20:39 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Пиша точно една година след поста ти, но не се учудвам изобщо! Някой от фермите толкова са се изтарикатили и си мислят, че контролират Света! А колкото до смотаните вайзери, особено ако са румънци или поляци- само шамари, брат! Много ме дразнеха мен тез глупаци!!!
Публикувано на 13-10-2011 16:09 | RE: beech farm
Искате ли инфо за beech farm? Питайте каквото ви интересува. Но за начало ще ви кажа само едно нещо - НЕ ХОДЕТЕ В BEECH FARM .
Публикувано на 13-10-2011 16:12 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
ТАМ СЕ ХОДИ С IBC-EXCHANGES
Публикувано на 15-10-2011 13:02 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
UPS писа:
ТАЗИ ФЕРМА Е ПЪЛЕН БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ТАКОВА ПОМИЯРСКО МЯСТО!!!!!!!!!!! Пари НЕ се изкарват (или поне ако не си връзкар-тоест лизач на тъй наречените вайзери).Понятието-8 работни часа там е табу(да не говорим за оувъртайм-такова понятие НЕ съществува във тази ферма),обичаино се бачка по 10-12 часа,а по време на ПРОСЛОВУТИЯТ ИМ ПИК се стига и до 16-17 часа (но не се раблуждавай,че и тогава ще вземеш някакви нормални пари).Може би преди,да е било по-добре във тази ферма,но тази година беше НЕЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ И ПОДИГРАВКА със хората работещи там!!!!!! Режат ти от набраното,Режат ти от часовете,абе изобщо от всичко.Няма точен регламент кога ще е почивен ден (просто си бачкаш като маймуна по 15-20-30 дни без почивен ден-и когато кажеш че това не е нормално-Те ти отговарят че можеш да си тръгнеш към България (но имам впредвид със Заплашителен тон-Тоест,нямаш право на мнение или пък най-малкото да си търсиш нормалните права,и да имаш 1 почивен ден във седмицата)!!! Има още МНОГО за казване,но просто не ми се пише защото се ядосвам на себе си как се прецаках да отида във тази ГАДНА ферма!!!!!Талибанска работа!!!Които иска да пита да ми пише!!!!
ТОЧНО ТАКА
АЗ БЯХ МИНАЛАТА ГОДИНА 2010
НАПЪЛНО СЪВПАДА СЪС ИСТИНАТА

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители