Форум >
Публикувано на 03-01-2009 19:20 | K.J. CURSON FARMS
Така се казва фермата, в която бях (бече миналата година).Това е ферма за зеленчуци в Източна Англия много близо до Кембридж.Аз работих в packhouse, а сестра ми работеше на полето-береше тиквички(те са доста видове между другото).Трябва да призная, в нея има доста неща, които не са както трябва, голям хаус е. Ноне мога да отрека че съм много доволна от заплащането(макар че работехме по месец без почивен ден-да напълно сериозно).Там се отглеждат още-царевица, зеле, броколи, и още няколко вида тиквички.На полето се работи на норма(ако не садиш или копаеш),а в packhouse на час,но няма overtime. Фремата е за около 200 души и е с общи бани и тоалетни(това е доста стрякащо в парвия момент но се свиква).
Публикувано на 14-01-2009 17:04 | RE: K.J. CURSON FARMS
Az biah v tazi ferma prez 2007 beshe mnogo gadno niamashe overtime lujeha che rabotom na norna a ni plashtaha na chas i obratnoto i s dva kenefa za po 30-35 momcheta i za momochetata razbirase drugi dva i sutrin dvama kato vlezat da vurshat rabota...mani mani goliama smrad sichko se plashtashe niamashe voda v karavanite nito gas.Abe gadna rabota
Публикувано на 15-01-2009 15:13 | RE: K.J. CURSON FARMS
По отношение на условията съм съгласна,че са далеч от перфектни, но аз определено смятам,
че има далеч по-трагични по отношение на условията ферми.Ти не си ли доволен/на от
парите, които изкара в тази ферма?Но все пак всеки има право на мнение нали? Не си доволен, не се връщаш отново там и готово
че има далеч по-трагични по отношение на условията ферми.Ти не си ли доволен/на от
парите, които изкара в тази ферма?Но все пак всеки има право на мнение нали? Не си доволен, не се връщаш отново там и готово
Публикувано на 15-01-2009 17:50 | RE: K.J. CURSON FARMS
И колко ще да са тези пари,които сте изкарали,че сте съгласни 5-6 месеца да живеете да не казвам като какво?Я напиши някакви цифри,че ми стана мн интересно за колко пари хората се навиват на такава оферта?!?А то иначе и в землянки може да има ферми,тва значи ли,че всичко е ок,щом някъде имало и по-лошо?Кажи за колко пари иде реч?
Публикувано на 15-01-2009 19:06 | RE: K.J. CURSON FARMS
Do sepuko:
Не смятам да влизам в спорове.Първо след като не си бил/а в тази ферма няма как да даваш определения относно това как сме живели и като какво и второ, както вече казах всеки преценява сам доколко някоя ферма го устройва или не.Аз съм доволна и не смятам,че съм живяла в условия много различни от тези, в други ферми.
Не смятам да влизам в спорове.Първо след като не си бил/а в тази ферма няма как да даваш определения относно това как сме живели и като какво и второ, както вече казах всеки преценява сам доколко някоя ферма го устройва или не.Аз съм доволна и не смятам,че съм живяла в условия много различни от тези, в други ферми.
Публикувано на 16-01-2009 12:17 | RE: K.J. CURSON FARMS
Изобщо даже не споря с тебе,миличка.Исках само да си по-конкретна с парите,които били толкова много,че условията са без значение.
Иначе по принцип си права,тя и магарицата няма нищо против размера на магарето ама отстрани си е доста болезнено.Бъди здрава.
Иначе по принцип си права,тя и магарицата няма нищо против размера на магарето ама отстрани си е доста болезнено.Бъди здрава.
Редактирано от sepuko на 16-01-2009 12:22
Публикувано на 16-01-2009 12:18 | RE: K.J. CURSON FARMS
офтопик:
Човече, ти с твойте коментари направо ме убиваш...
Човече, ти с твойте коментари направо ме убиваш...
Публикувано на 16-01-2009 12:38 | RE: K.J. CURSON FARMS
Всеки си преценява устройват ли го условията и заплащането и доколко, така че...
Публикувано на 17-02-2009 23:43 | RE: K.J. CURSON FARMS
хе хе хе и аз бях там лятото на 2008
Публикувано на 18-02-2009 00:13 | RE: K.J. CURSON FARMS
Brat mi i priqtelkata mu bqha tam tova lqto, v pak hausa kadeto rabote6e priqtelkata na brat mi ne pada6e pod 400 4isto, na poleto vzimat okolo 350-400 4isto, usloviqta naistina sa gadni no se pravqt pari taka 4e
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители