Форум >
Публикувано на 28-01-2012 11:57 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Случайно мернах тази тема.
Една година по-късно някой да допълни нещо по темата има ли?
От вестниците нещо?
Една година по-късно някой да допълни нещо по темата има ли?
От вестниците нещо?
Публикувано на 28-01-2012 12:19 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Не помня какво точно бях написала в Google, но това беше може би първият сайт, който излезна. Спомям си, че голямо четене падна месеци наред и определено много ми помогна, чувствах се подготвена - знаех какво ме очаква! Сега продължавам да го посещавам, макар да знам, че повече никога няма да ходя на бригада... Благодаря на създателите му!
Между другото, в кои вестници пише нещичко за сайта?
Между другото, в кои вестници пише нещичко за сайта?
Публикувано на 28-01-2012 12:53 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Случайно, докато си google-их инфо за фермата, в която трябваше да отида
Публикувано на 28-01-2012 16:04 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Когато решихме да ходим на бригада, попаднах на сайта докато търсех информация като цяло за бригадите в Англия.
Публикувано на 31-01-2012 17:32 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Виках неволята и така се намерихме със сайта
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
и пазя го изпълнено с любов!
Публикувано на 31-01-2012 23:43 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Като търсех инфо за Георги Кондов и ми излезна този сайт ! Трябва лично да му благодаря ! Който и да се крие зад това име е голям боклук , но някой път край боклука се намират и свястни неща ! Та благодарение на него съм тук и не съжалявам ! Научих много неща , които ми бяха , са и ще ми бъдат полезни поне докато съм в UK ! Благодаря Ви !
Публикувано на 01-02-2012 00:47 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Jijafka писа:
Когато решихме да ходим на бригада, попаднах на сайта докато търсех информация като цяло за бригадите в Англия.
+1
Публикувано на 18-02-2014 20:50 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Преди няколко дена гледах господари на ефира и водещите препоръчаха да се търси информация в brigadiri.com
Публикувано на 18-02-2014 20:52 | RE: Как открихте Brigadiri.com
stiliqnestiq писа:
Преди няколко дена гледах господари на ефира и водещите препоръчаха да се търси информация в brigadiri.com
Кажи кой ден точно е било? Да го гледаме и ние
Публикувано на 18-02-2014 21:17 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Не помня вече google.bg ли ми показа препратки за тук ... но както и да съм го намерил се радвам .,че се регистрирах и виждам въпреки мизерията в БГ която ще става още по-голяма с времето все още има и читав материал ! Успех на всеки търсещ препитание зад граница и благодаря на Иво ,че продължава да подържа този сайт(форум) !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители