Форум >
Публикувано на 19-02-2014 11:05 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Мисля че от приятели разбрах за сайта не помня но съм доволен че съществува защото е много полезен за хората пътуващи за първи път на бригада и даже за такива които са били
Публикувано на 19-02-2014 11:51 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Някой питаше за вестниците. ) Шегувах се, но е факт, че съм давал някое друго интервю. От някакво радио веднъж ми звъняха.
И от 2 сайта също.
От БТВ ме каниха веднъж, но отказах.
И от 2 сайта също.
От БТВ ме каниха веднъж, но отказах.
Публикувано на 30-03-2015 22:20 | RE: Как открихте Brigadiri.com
принципа "от уста на уста" ))
Публикувано на 31-03-2015 09:32 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ellusion писа:
Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".
Публикувано на 31-03-2015 13:30 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Elektra писа:
Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".
Ellusion писа:
Напълно съм съгласен,но обсъждайки с приятелка предстоящото ми идване тя спомена за сайта...от който наистина прочетох и научих доста интересни и важни неща за мен.
Публикувано на 31-03-2015 22:36 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Надявам се, че повече хора ще прочетат темата, тъй като лично аз намирам в нея коментари, които би трябвало да "светнат" лампичката на доста хора, които не са ориентирани какво е brigadiri.com и как да използват информацията в сайта + важността от факта, че е нужно и те да споделят информация.
p.s. гледам тука едни статистики и за времето от старта на сайта са го посетили над 1,6 млн. души, които са гледали над 25 млн. страници в сайта.
p.s. гледам тука едни статистики и за времето от старта на сайта са го посетили над 1,6 млн. души, които са гледали над 25 млн. страници в сайта.
Редактирано от Ivo на 31-03-2015 22:40
Публикувано на 16-06-2015 21:41 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Иво, сайта е чудесен, случайно го открих но имаш моята благодарност за инфото което се дава...успехи...
Публикувано на 30-09-2018 07:25 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Здравейте!
Поздравления за уникално спретнатия и подреден сайт, който е в помощ на хора като мен търещи работа в сферата на селското стопанство. Първите ми впечатления от сайта са, че има добронамереност и желание от екипа и потребителите да споделят своя опит и да предоставят информация. Информацията е подредена и систематизирана по теми.
В сайта попаднах съвсем случайно с търсачката на гугъл, с ключова дума работа във ферми във Великобритания. Поздравления за добре свършената работа, която съм убедена е в помощ на голям брой фермери.
Поздравления за уникално спретнатия и подреден сайт, който е в помощ на хора като мен търещи работа в сферата на селското стопанство. Първите ми впечатления от сайта са, че има добронамереност и желание от екипа и потребителите да споделят своя опит и да предоставят информация. Информацията е подредена и систематизирана по теми.
В сайта попаднах съвсем случайно с търсачката на гугъл, с ключова дума работа във ферми във Великобритания. Поздравления за добре свършената работа, която съм убедена е в помощ на голям брой фермери.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители