Форум >
>
Общ форум >
Тема: Как открихте Brigadiri.com

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6
Публикувано на 19-02-2014 11:05 | RE: Как открихте Brigadiri.com
sandanski
Потребител

Мисля че от приятели разбрах за сайта не помня но съм доволен че съществува защото е много полезен за хората пътуващи за първи път на бригада и даже за такива които са били

Публикувано на 19-02-2014 11:51 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Някой питаше за вестниците. ) Шегувах се, но е факт, че съм давал някое друго интервю. От някакво радио веднъж ми звъняха.
И от 2 сайта също.
От БТВ ме каниха веднъж, но отказах.

Публикувано на 30-03-2015 22:20 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ellusion
Потребител

принципа "от уста на уста" ))
Публикувано на 31-03-2015 09:32 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Elektra
Модератор

Ellusion писа:

Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".

Публикувано на 31-03-2015 13:30 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ellusion
Потребител

Elektra писа:
Ellusion писа:

Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".

Напълно съм съгласен,но обсъждайки с приятелка предстоящото ми идване тя спомена за сайта...от който наистина прочетох и научих доста интересни и важни неща за мен.
Публикувано на 31-03-2015 22:36 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Надявам се, че повече хора ще прочетат темата, тъй като лично аз намирам в нея коментари, които би трябвало да "светнат" лампичката на доста хора, които не са ориентирани какво е brigadiri.com и как да използват информацията в сайта + важността от факта, че е нужно и те да споделят информация.

p.s. гледам тука едни статистики и за времето от старта на сайта са го посетили над 1,6 млн. души, които са гледали над 25 млн. страници в сайта.

Редактирано от Ivo на 31-03-2015 22:40
Публикувано на 16-06-2015 21:41 | RE: Как открихте Brigadiri.com
pangiq
Потребител

Иво, сайта е чудесен, случайно го открих но имаш моята благодарност за инфото което се дава...успехи...
Публикувано на 30-09-2018 07:25 | RE: Как открихте Brigadiri.com
rocketdog
Потребител

Здравейте!
Поздравления за уникално спретнатия и подреден сайт, който е в помощ на хора като мен търещи работа в сферата на селското стопанство. Първите ми впечатления от сайта са, че има добронамереност и желание от екипа и потребителите да споделят своя опит и да предоставят информация. Информацията е подредена и систематизирана по теми.
В сайта попаднах съвсем случайно с търсачката на гугъл, с ключова дума работа във ферми във Великобритания. Поздравления за добре свършената работа, която съм убедена е в помощ на голям брой фермери.

страница 6 от 6

<< < 3 4 5 6

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 63 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти