Форум >
Публикувано на 15-04-2011 08:21 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Пробвах с 3 картинки... всички са до допустимите KB и размер ама не става... но и без тях ще мине де, няма проблем...
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 15-04-2011 13:47 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
А с нормална картинка можеш ли да си смениш аватара. Щото много хора не могат, та проблема може да идва от там...
Публикувано на 15-04-2011 14:35 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy писа:
А с нормална картинка можеш ли да си смениш аватара. Щото много хора не могат, та проблема може да идва от там...
дам, и аз съм от тези, които не могат.. просто ми дава някаква грешка и Иво съдейства, иначе не става
Публикувано на 15-04-2011 18:29 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Значи преди промените по сайта явно е имало някъв бъг и аз си мислех, че само аз съм го имал ама не така... та тогава винаги като исках промяна по профила Ivo беше човека, но сега не знам какво е ставало след промените... сам си сменям каквото си искам... и пробвах с нормална картинка и стана... но вече се отказах да смагам GIF така, че здраве да е
П.П. Elektra, пробвай ако искаш да си направиш няква промяна по профила и предполагам, че ще стане номера...
П.П. Elektra, пробвай ако искаш да си направиш няква промяна по профила и предполагам, че ще стане номера...
Публикувано на 09-12-2011 18:00 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Тука някъв изскачащ банер много дразни... всеки път като вляза в сайта ми изскача и ми заема половината монитор за 5-6 секунди... става въпрос за Студентски кредит 7%... има ли чалъм да се спре това нещо.
Публикувано на 09-12-2011 18:36 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
"затвори" или F5, да направиш рефреш.
Публикувано на 31-10-2012 21:51 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
И аз не мога да кача аватар. Пробвам с JPG 93x70 px , 25 kb и не се получава. Изписва ми: "Профила е успешно обновен", но аватар няма.
Публикувано на 01-11-2012 12:09 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Би трябвало да е фикснато.
Пробвай.
Пробвай.
Публикувано на 01-11-2012 19:44 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Супер,
Публикувано на 04-02-2013 21:58 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Повдигам леко темата за да припомня, че във форума се пише на кирилица! Смея да кажа, че вече доста голям % от потребителите спазват правилото и пишат така или поне ползват кирилизатора И въпреки това се чудя на останалите, които директно влизат и пляскат някакво мнение на латиница - е не прави ли впечатление, че навсякъде всичко е написано на кирилица...
Иначе аз си сложих една лентичка в подписа, която конструирах в един сайт, но за съжаление не може прекалено големи да се слагат. Ако във връзка с това някой знае сайт за подобни ленти за подпис за форуми на спортна тематика (особено волейболна) да сподели
Иначе аз си сложих една лентичка в подписа, която конструирах в един сайт, но за съжаление не може прекалено големи да се слагат. Ако във връзка с това някой знае сайт за подобни ленти за подпис за форуми на спортна тематика (особено волейболна) да сподели
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители