Форум >
Публикувано на 04-03-2015 23:03 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Пропуснал съм го това. Добавих го, но само за сведение - тикчето за "запомни ме" не ти помни паролата, а удължава сесията (когато се логнеш в сайта се стартира сесия, която след известно време изтича), за да си винаги "логнат". Ако ползваш бутона "Изход" пак ще трябва да си пишеш паролата, тъй като се унищожава сесията. 
Та с две думи - сега като се логнеш "тикни" запомниме и после кажи ако те "изхвърли" без да си ползвал бутона "изход.

Та с две думи - сега като се логнеш "тикни" запомниме и после кажи ако те "изхвърли" без да си ползвал бутона "изход.

Публикувано на 05-03-2015 10:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
atanasov_eu писа:
Хубаво ще е последно коментираните теми да се виждат още с влизането в сайта
Хубаво ще е последно коментираните теми да се виждат още с влизането в сайта
Добавих последно коментираните теми на началната страница, както и най-новите теми (има разлика от последно коментирани) в http://brigadiri.com/forum - над разделите.
Още някакви пропуски ако забелязвате - пишете.

Публикувано на 11-03-2015 08:41 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Има ли някъде списък на регистрираните потребители? Или аз не го виждам 

Публикувано на 11-03-2015 10:31 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Махнал съм го от навигацията, защото мисля, че е излишна информация. Защо ти е?
Публикувано на 11-03-2015 10:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Възможно ли е да се сложи някъде от страни курса, на Еврото, Паунда и Долара.. да гледаме кога спада и се вдига. Или го има и не съм го видял не знам.
Публикувано на 13-03-2015 00:19 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Еврото си е фиксирано, но го добавих и него.
Публикувано на 15-03-2015 19:21 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Мисля, че вече никой не трябва да има проблем при качването на аватар. Който иска да си добави аватар да пробва. 

Публикувано на 23-05-2015 21:28 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Донейт бутон(пейпал и т.н.) за който иска да дари някакви парички (колкото и да е) за сайта www.brigadiri.com , естествено на добра воля само а не насила
. 

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители