Форум >
Публикувано на 01-02-2011 11:50 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ми то май има преглед?
Публикувано на 01-02-2011 11:50 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Тва за прегледа го има, но го няма при "бърз отговор" - то затова е бърз отговора де.
Иначе ако си цъкнеш на бутона "нов отговор" ще ти бъде както при нова тема.
Това за ЛС-тата като във ФБ да бъде...не мисля, че мога да го направя.
Иначе ако си цъкнеш на бутона "нов отговор" ще ти бъде както при нова тема.
Това за ЛС-тата като във ФБ да бъде...не мисля, че мога да го направя.
Редактирано от Ivo на 01-02-2011 11:50
Публикувано на 01-02-2011 11:51 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
гадно
Публикувано на 01-02-2011 11:55 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ами има ли възможност да се вкарат още емотикони... или няма смисъл от повече...
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 01-02-2011 12:02 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
По принцип има, но то и сега са много... освен да заменим някои?
Някоя емотка имаш ли превдид?
Някоя емотка имаш ли превдид?
Публикувано на 01-02-2011 12:30 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Аа според мен не са толкова много... правя сравнение с другите форуми де... иначе има няколко които лично на мен са ми интересни... от друг форум съм ги видял... ама няма смисъл.
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 01-02-2011 12:51 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
аз съм твърдо за онлайн чат да си има, че ако ви кажа че 100 човека ми писаха за тея бригади вече станах луд а в чата на бързо се обяснява, гръмна ми скайпа, нормално е все пак искам да помогна с каквото мога ама в един момент става мармалад
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 01-02-2011 13:06 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
В чата бързо се обяснява и изчезва...затова се пише в темите, за да стои - стига да има кой да чете (то и на мен ми пишат, но ги препращам да си четат)
Редактирано от Ivo на 01-02-2011 13:07
Публикувано на 01-02-2011 18:04 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Добавих иконки за фейсбук и скайп. Както и за ЛС, ама нещо не ме кефи - предложете с какво да се покаже в тези 20 px, че става въпрос за изпращане на лично съобщение.
Публикувано на 01-02-2011 18:25 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Мани ги тея ФБ и скайпове, чатове, ала бала.. не е сайт за запознанства. Кеш мъни - Емотиконки можеш да си слагаш сам най- различни, отваряш си сайт с емотикони, копираш линка на емотиконата и го слагаш тук с имг опцията.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители