Форум >
Публикувано на 01-03-2009 17:58 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Съгласен. 
Ще гледам да го направя.

Ще гледам да го направя.

Публикувано на 02-03-2009 11:18 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Малко реклама на сайта/форума мисля , че няма да е лоша ... Аз лично попаднах тук след като търсех нещо в google. Та мисълта ми е , че повече хора трябва да знаят за съществуването му , повече потребители - повече теми , по - голямо развитие и така ... Но това си решава разбира се човекът , който отговаря за сайта
Не е лошо като идея да се направи едно рекламно банерче 
аха ... и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?
Не е лошо като идея да се направи едно рекламно банерче 
аха ... и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?
Редактирано от header на 02-03-2009 11:20
Публикувано на 02-03-2009 11:35 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хм...това
..нещо не го разбрах. Какво имаш предвид? :?
Иначе сайта се ранква добре в гугъл.
Предполагам повечето оттам сте дошли.
Иначе съм правел и рекламни кампании в началото.
и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?
..нещо не го разбрах. Какво имаш предвид? :?
Иначе сайта се ранква добре в гугъл.

Предполагам повечето оттам сте дошли.
Иначе съм правел и рекламни кампании в началото.
Публикувано на 02-03-2009 13:00 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Имам в предвид , че сега в момента като пиша това съобщение , след това не се показва веднага в "Последно активни теми от форума" , а трябва да минат поне 10-15 минути 

Публикувано на 02-03-2009 13:04 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header - това май е само при теб, аз не съм забелязала подобно нещо 

Публикувано на 02-03-2009 13:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Това не е възможно. 

Публикувано на 03-03-2009 23:08 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header ти refresh-ваш ли страницата, когато искаш да видиш обновеното?
Публикувано на 03-03-2009 23:11 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
мисля, че някой го беше споменал, но искам да може да се качват и клипчета, така както се качват снимки тук в сайта 

Редактирано от varia_atanasova на 03-03-2009 23:12
Публикувано на 05-03-2009 17:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Дааа...ще видим кога и как ще направя това за видеоклиповете...надявам се скоро. 
За часовника и курса на долара ...също трябва скоро, но тези дни ми е малко напечено.
Иначе добавих още един албум във фотогалерията, ...където да се качват всякакви други снимки, които не са от бригади в Англия или САЩ..

За часовника и курса на долара ...също трябва скоро, но тези дни ми е малко напечено.

Иначе добавих още един албум във фотогалерията, ...където да се качват всякакви други снимки, които не са от бригади в Англия или САЩ..

Публикувано на 06-03-2009 09:52 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Относно рекламирането на сайта,Иво предлагам да раздаваш фланелки,дъждобрани и ботуши с логото Бригадири.ком на всеки получил оферта за работа.Примерно от Хоум Офис със всеки уърк пермит да изпращат и фланелка с лого на форума или направо банер на страницата на Хоум Офис "българино,а ти посети ли Бригадири.ком?"

Е тва ако не е реклама здраве му кажи...

Е тва ако не е реклама здраве му кажи...

Редактирано от sepuko на 31-03-2009 23:51
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД