Форум >
Публикувано на 26-02-2015 11:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Малко промяна във форума, че се застоя.
Надявам се, че не е станало по-трудно за ориентиране, а напротив.
Надявам се, че не е станало по-трудно за ориентиране, а напротив.
Публикувано на 26-02-2015 11:57 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Много по-добре е така.Визията също е професионално направена.Браво
Публикувано на 26-02-2015 12:00 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Миналата версия по ме кефеше , явно си е въпрос на вкус ! П.С.: По-лека все едно беше и по-бързо се скролваше .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 26-02-2015 12:01
Публикувано на 26-02-2015 12:02 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ами кажи кое ти липсва от миналата версия. Тук основно наблегнах на адаптивния дизайн за удобство при използване на телефон/таблет.
По-лека не е била, тъй като основно и това се постарах. Откъм функционалност имаше едни препратки и т.н., които забавяха отварянето. Сега е доста по-бързо. За скролването пък - сега на по-голяма резолюция, сайта е "по-голям", а преди беше с фиксирани размери.
По-лека не е била, тъй като основно и това се постарах. Откъм функционалност имаше едни препратки и т.н., които забавяха отварянето. Сега е доста по-бързо. За скролването пък - сега на по-голяма резолюция, сайта е "по-голям", а преди беше с фиксирани размери.
Редактирано от Ivo на 26-02-2015 12:09
Публикувано на 26-02-2015 15:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Добавете и последно онлайн и на линия с публикувани коментари да се отварят с един клик
Публикувано на 26-02-2015 16:19 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Може ли малко по-подробна информация, защото не разбрах какво точно трябва да се направи.
Публикувано на 27-02-2015 16:24 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Иво, поздравления за новия вид на форума Имаше нужда от промяна, винаги съм си представяла, че и този форум по форма ще наподобява по-известните. Доста по-свежо е, мисля, че всички ще свикнат бързо. Въпрос на време е. И аз още не съм се ориентирала напълно, но и това ще стане
Първоначално ми липсваше от погледа най-новите мнения, които излизаха в центъра на страницата веднага след като се логна, но после видях, че най в дясно има "Актуални теми" Все още не съм доогледала, може и да има, пък да не съм го видяла...но на предната версия в ляво имаше колонка с никовете, които последно са били на линия. От там лесно си цъках на ника, когато искам да си видя някое последно мнение.
Като цяло супер, ще пробвам и през мобилния
Първоначално ми липсваше от погледа най-новите мнения, които излизаха в центъра на страницата веднага след като се логна, но после видях, че най в дясно има "Актуални теми" Все още не съм доогледала, може и да има, пък да не съм го видяла...но на предната версия в ляво имаше колонка с никовете, които последно са били на линия. От там лесно си цъках на ника, когато искам да си видя някое последно мнение.
Като цяло супер, ще пробвам и през мобилния
Публикувано на 27-02-2015 16:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Има още неща за фиксване и добавяне, но исках да го пусна онлайн, тъй като е готов за "употреба".
За последни теми, мисля да ги вкарам в страницата "Форуми" - над всички раздели (примерно последни 5 нови теми). Актуалните теми са си темите, в които има нови коментари.
Онлайн потребителите и последните такива ги изместих в долната част на сайта.
За последни теми, мисля да ги вкарам в страницата "Форуми" - над всички раздели (примерно последни 5 нови теми). Актуалните теми са си темите, в които има нови коментари.
Онлайн потребителите и последните такива ги изместих в долната част на сайта.
Публикувано на 02-03-2015 02:50 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хубаво ще е последно коментираните теми да се виждат още с влизането в сайта
Публикувано на 04-03-2015 22:10 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo незнам защо , но като влизам понякога ми го дава ,че съм си излязъл от акаунта все едно а не съм и наново трябва да влизам а няма чавка която да маркирам и да си запомни паролата ми !?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители