Форум >
Публикувано на 19-11-2012 16:39 | Предай нататък!
Предполагам повечето знаят филма "Предай нататък", а сега и предаването със същото име.
В случая идеята е като получиш помощ да направиш същото и да помогнеш на други трима.
В случая във форума много хора получават помощ, но малцина са тези, които помагат (независимо преди да получат такава или след това).
Би било много добре всеки от вас, който счита, че по един или друг начин информацията, която е прочел във форума му е помогнала, да помогне с информация на други трима, които се нуждаят от информация.
Разбира се има много от вас, които правят това непрекъснато и за което много хора със сигурност са им благодарни, включително аз.
И така.. "Предай нататък във форума"
В случая идеята е като получиш помощ да направиш същото и да помогнеш на други трима.
В случая във форума много хора получават помощ, но малцина са тези, които помагат (независимо преди да получат такава или след това).
Би било много добре всеки от вас, който счита, че по един или друг начин информацията, която е прочел във форума му е помогнала, да помогне с информация на други трима, които се нуждаят от информация.
Разбира се има много от вас, които правят това непрекъснато и за което много хора със сигурност са им благодарни, включително аз.
И така.. "Предай нататък във форума"
Публикувано на 19-11-2012 18:25 | RE: Предай нататък!
Поздравления за идеята, все пак форумите се основават на идеята за взаимопомощ! Иначе аз може би съм си изпълнил минимума от 3, главно на лични
Публикувано на 19-11-2012 18:27 | RE: Предай нататък!
Браво.
Лични, лични.. пак е по-добре от нищо, но по-добре споделено.
Лични, лични.. пак е по-добре от нищо, но по-добре споделено.
Публикувано на 19-11-2012 23:54 | RE: Предай нататък!
Така е, ама като все ми пишат на лични... Иначе като отида поне веднъж на бригада, ще мога да се включвам повече
Публикувано на 21-11-2012 18:38 | RE: Предай нататък!
Предаваме предаваме, но наистина е повечето на лични съобщения.....така се случва просто. На когото мога ще помогна естествено
Публикувано на 21-11-2012 19:02 | RE: Предай нататък!
Питайте хора, ще Ви помагам с каквото мога!
You must be the change you wish to see in the world!
Редактирано от aMoPe на 21-11-2012 19:02
Публикувано на 21-11-2012 21:31 | RE: Предай нататък!
То хубаво помагате на лични съобщения, обаче така доста други не могат да получат информацията.
То вярно.. има много хора, които не искат да четат, а направо да питат.. ама това е друга тема вече.
То вярно.. има много хора, които не искат да четат, а направо да питат.. ама това е друга тема вече.
Публикувано на 14-02-2013 17:10 | RE: Предай нататък!
ТОВА С помощта е все по-рядко срещано,не знам дали заради забързания живот който водим или просто всеки от нас има своите проблеми и не му е до това да се занимава с проблемите на околните,но трябва го приемем това е тендениция и ние сме непосилни да го променим.има и добри хора дано те се увеличат в бъдеще
Публикувано на 23-01-2014 00:49 | RE: Предай нататък!
Добра идея ... но май малко сме вдъхновените да правим това
Публикувано на 23-01-2014 01:00 | RE: Предай нататък!
Може да го променим и да го направим - "Поздрави с песен"... човека, който ти е помогнал.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители