Форум >
Публикувано на 02-03-2014 21:47 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Вместо да се броите и да спамите темата може да напишете след интервюто какво е станало и имате ли оферти за някоя ферма,избрани ли сте,кога заминавате 

Публикувано на 03-03-2014 20:10 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
има обявени нови позиции на сайта - за тези, които се интересуват

Публикувано на 04-03-2014 19:49 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
lekoatletkata писа:
....Хайде да се преброим колко сме хората , които сме кандидатсвали онлайн и имаме интервю другата седмица....
аз кандидатствах и ми пратиха емаил да пратя сканирани документи и ако мина това ниво щели да проедат skype интервю, но вие пратихте ли им препораки аз лично нямам.... ....Хайде да се преброим колко сме хората , които сме кандидатсвали онлайн и имаме интервю другата седмица....

Публикувано на 05-03-2014 11:55 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Минах интервюто днес, не е толкова сложно.но все пак се иска поне среден английски език. Отсреща ти говори човек с британско произношение. Въпросите са дали си работил в други ферми,какво,кога,къде.Питат те за конкордиа,как си разбрал за тях,какво мислиш за фирмата,каква работа предпочиташ,имаш ли проблеми с това да делиш стая с други хора и други два-три въпроса,но вече не се сещам. Това е основното.Казаха ми че ще ми пратят друг имейл до седмица ако съм одобрен. Успех на всички

Публикувано на 05-03-2014 12:15 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
nasovasilev,
- най-после някой да сподели какво се случва по тези интервюта за общото благо на съфорумците тук. Дано повече хора да го правят занапред, вместо да се скътават - в крайна сметка всичко е късмет и никой на никого не може да вземе мястото.

Публикувано на 05-03-2014 13:10 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
nasovasilev, ако не е тайна, ти тук ли разбра за възможността да кандидатстваш онлайн при тях и ако да - това ли им каза? 
Дано те одобрят и.. късмет.

Дано те одобрят и.. късмет.

Публикувано на 05-03-2014 13:47 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
nasovasilev ти за коя оферта кандидатства от всички ? или то ако преминеш всичко тогава ти дават оферта,дай малко инфо как е при теб
Публикувано на 06-03-2014 11:07 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Не си спомням за коя оферта точно кандидатствах, но си спомням следното: На интервюто ме попитаха дали имам някакви предпочитания за това, колко дълго мога да остана във ферма. Отговорих им, че нямам никакви предпочитания, като си мислех, че така ще им стане ясно, че мога да остана колкото се може повече. Но точно заради този си отговор получих оферта за два месеца и половина, която отказах. Така че внимавайте какво отговаряте 

Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 27-09-2014 13:35 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Можете ли да ме светнете по кое време на годината горе долу излизат работните места в сайта на фирмата за летните бригади. По-конкретно тези, които заминават март...април 2015. Де факто кога най-рано ще можем да кандидатстваме. И Това малко не ми е ясно с фирмите агенти. Директно в сайта ли да кандидатстваме или трябва да си търсим въпросни фирми. Благодаря предварително.
Публикувано на 27-09-2014 14:29 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Идеята е да се кандидатства директно без да се ползват услулгите на посредници.
Колкото до въпроса ти - не съм сигурен дали си отворил линка, който съм дал в началото на темата, тъй като там си пише.
Applying directly via Concordia
Jobs for the 2014 season will be posted on or around the 10th of each month, and Video Skype interviews will be held 3 to 5 working days after the closing date for applications.
No courses are currently available – please check back soon.
Колкото до въпроса ти - не съм сигурен дали си отворил линка, който съм дал в началото на темата, тъй като там си пише.
Applying directly via Concordia
Jobs for the 2014 season will be posted on or around the 10th of each month, and Video Skype interviews will be held 3 to 5 working days after the closing date for applications.
No courses are currently available – please check back soon.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители