Форум >
Публикувано на 14-09-2013 18:25 | Целогодишна работа
В коя агенция да опитам за целогодишна работа? Близко до софия съм.Незная езици.Не ме интересува заемеделие ли ще е,във фабрика или квото и да било дори и държавата не ме интересува.нуждая се от постояна работа неискам да се връщам тук! 

Публикувано на 14-09-2013 19:15 | RE: Целогодишна работа
Хайде де.се има поне една агенция която наема работници целогодишно?
Публикувано на 14-09-2013 19:30 | RE: Целогодишна работа
Я се стегни бе,на колко години си 
Това е форум не сайт за работа
Ти какво си мислиш,че като се махнеш от България в Чужбина ще те носят на ръце
п.п. Извинявай, че забравих,че си българин и си свикнал всичко да ти се дава на готово

Това е форум не сайт за работа

Ти какво си мислиш,че като се махнеш от България в Чужбина ще те носят на ръце

п.п. Извинявай, че забравих,че си българин и си свикнал всичко да ти се дава на готово

Публикувано на 14-09-2013 19:33 | RE: Целогодишна работа
Я по-спокойно бе бастун!!Мисля че си зададох въпроса възпитано и точно.Неискам да ми търсите работа
аз сам ще се оправя просто попитах за агенция която набира постояно работници....селяндур 
аз сам ще се оправя просто попитах за агенция която набира постояно работници....селяндур 
Публикувано на 17-09-2013 01:01 | RE: Целогодишна работа
До тук със сезонните работници в Англия.Стягайте се който хванал от маята с бригадите хванал който не успех

Ще видим какво ще става след 1-ви Януари 2014г. все си мисля ,че ще има начин да се работи в UK но лично според мен ще е много трудно.Ваденето на иншурънс ще е почети невъзможно (според мен) успех на всички

Ще видим какво ще става след 1-ви Януари 2014г. все си мисля ,че ще има начин да се работи в UK но лично според мен ще е много трудно.Ваденето на иншурънс ще е почети невъзможно (според мен) успех на всички

I'm not here, I live in the future?
Публикувано на 17-09-2013 21:16 | RE: Целогодишна работа
Глупости. Почнеш ли работа,нямаш никакъв проблем с нина
Публикувано на 25-09-2013 17:25 | RE: Целогодишна работа
R_Lakov писа:
Може би човека се опасява за колко време ще го издават НИН.Иначе да-дойде време вече(след 3 месеца) и Българи и Румънци да работят в Кралството без каквито и да е ограничения.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД