Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Публикувано на 19-12-2013 20:24 | бригада в Англия за чуждестранни студенти
angelka
Потребител

ЗДравейте
Имам въпрос: дали чуждестранни студенти могат да участват в програмата за бригада във Великобритания? но чуждестранно студенти с документ за самоличност с постоянно пребиваване в страната?
Благодаря

Публикувано на 19-12-2013 22:57 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

До този момент SAWS програмата беше за българи и румънци.
Сега вече отпада, тъй като същите ще имаме свободен достъп. Ти каква народност си (какъв паспорт имаш?)

Публикувано на 20-12-2013 08:57 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
angelka
Потребител

Казаха ми че не мога да участвам с документ с привременно пребиваване.. Но аз от тази година имам документ за самоличност с постоянно пребиваване, валиден до срока на националния ми паспорт.. Как отпада, в смисъл че и чуждестранни студенти от държава, която не е членка на ЕС могат да участат или? иначе съм от Македония.
Благодаря ти за отговора
Публикувано на 20-12-2013 22:00 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Oli_K
Модератор

angelka писа:
Казаха ми че не мога да участвам с документ с привременно пребиваване.. Но аз от тази година имам документ за самоличност с постоянно пребиваване, валиден до срока на националния ми паспорт.. Как отпада, в смисъл че и чуждестранни студенти от държава, която не е членка на ЕС могат да участат или? иначе съм от Македония.
Благодаря ти за отговора

Няма да можеш да заминеш за съжаление.За сега в селското стопанство във Великобритания ще могат да работят само граждани на ЕС.
Публикувано на 21-12-2013 06:01 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ninja303030
Потребител

ае стига глупости е, ангелка има ферма в англия....която е за теб. Пиши ми на лично, ако си заинтересована
Публикувано на 23-12-2013 00:52 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Oli_K
Модератор

ninja303030 писа:
ае стига глупости е, ангелка има ферма в англия....която е за теб. Пиши ми на лично, ако си заинтересована

Я ми разясни ако искаш кое точно е глупост,щото не те разбирам?
Ако кажеш фермата каква работна карта ще извади на македонец след 01.01.2014 може и да ти повярвам.
Предполагам имаш в предвид легална работа а не нелегална?
Публикувано на 23-12-2013 09:09 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ninja303030
Потребител

ае тоюа са гпупости е.....ест че е легална пишат я селф 4иста4ка а моми4ето си ба4ка във фермата като бера4ка...да не е да немаше и пакистанци в наща ферма....
Публикувано на 24-12-2013 12:23 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Oli_K
Модератор

ninja303030 писа:
ае тоюа са гпупости е.....ест че е легална пишат я селф 4иста4ка а моми4ето си ба4ка във фермата като бера4ка...да не е да немаше и пакистанци в наща ферма....

Е да,така става,ама прави разлика между пакистанец и македонец.А и това със селфа съвсем не е най-легалният начин и ти го знаеш много добре.Ако беше така нямаше да има квоти-карти и тн.
Весели празници
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти