Форум >
Публикувано на 19-12-2013 20:24 | бригада в Англия за чуждестранни студенти
ЗДравейте
Имам въпрос: дали чуждестранни студенти могат да участват в програмата за бригада във Великобритания? но чуждестранно студенти с документ за самоличност с постоянно пребиваване в страната?
Благодаря
Имам въпрос: дали чуждестранни студенти могат да участват в програмата за бригада във Великобритания? но чуждестранно студенти с документ за самоличност с постоянно пребиваване в страната?
Благодаря
Публикувано на 19-12-2013 22:57 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
До този момент SAWS програмата беше за българи и румънци.
Сега вече отпада, тъй като същите ще имаме свободен достъп. Ти каква народност си (какъв паспорт имаш?)
Сега вече отпада, тъй като същите ще имаме свободен достъп. Ти каква народност си (какъв паспорт имаш?)
Публикувано на 20-12-2013 08:57 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
Казаха ми че не мога да участвам с документ с привременно пребиваване.. Но аз от тази година имам документ за самоличност с постоянно пребиваване, валиден до срока на националния ми паспорт.. Как отпада, в смисъл че и чуждестранни студенти от държава, която не е членка на ЕС могат да участат или? иначе съм от Македония.
Благодаря ти за отговора
Благодаря ти за отговора
Публикувано на 20-12-2013 22:00 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
angelka писа:
Казаха ми че не мога да участвам с документ с привременно пребиваване.. Но аз от тази година имам документ за самоличност с постоянно пребиваване, валиден до срока на националния ми паспорт.. Как отпада, в смисъл че и чуждестранни студенти от държава, която не е членка на ЕС могат да участат или? иначе съм от Македония.
Благодаря ти за отговора
Благодаря ти за отговора
Няма да можеш да заминеш за съжаление.За сега в селското стопанство във Великобритания ще могат да работят само граждани на ЕС.
Публикувано на 21-12-2013 06:01 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ае стига глупости е, ангелка има ферма в англия....която е за теб. Пиши ми на лично, ако си заинтересована
Публикувано на 23-12-2013 00:52 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ninja303030 писа:
ае стига глупости е, ангелка има ферма в англия....която е за теб. Пиши ми на лично, ако си заинтересована
Я ми разясни ако искаш кое точно е глупост,щото не те разбирам?
Ако кажеш фермата каква работна карта ще извади на македонец след 01.01.2014 може и да ти повярвам.
Предполагам имаш в предвид легална работа а не нелегална?
Публикувано на 23-12-2013 09:09 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ае тоюа са гпупости е.....ест че е легална пишат я селф 4иста4ка а моми4ето си ба4ка във фермата като бера4ка...да не е да немаше и пакистанци в наща ферма....
Публикувано на 24-12-2013 12:23 | RE: бригада в Англия за чуждестранни студенти
ninja303030 писа:
ае тоюа са гпупости е.....ест че е легална пишат я селф 4иста4ка а моми4ето си ба4ка във фермата като бера4ка...да не е да немаше и пакистанци в наща ферма....
Е да,така става,ама прави разлика между пакистанец и македонец.А и това със селфа съвсем не е най-легалният начин и ти го знаеш много добре.Ако беше така нямаше да има квоти-карти и тн.
Весели празници
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители