Форум >
Публикувано на 28-03-2009 00:43 | Зимна бригада?
Здравейте!Аз за първи път смятам да отида на бригада.Изчела съм абсолютно целия форум и намерих много полезно инфо но аз нямам възможност да замина лятото и смятам да го направя септември някъде.Това, което ме интересува е дали има работа през този период и дали пак се изкарват добри пари за да си заслужава ходенето.Аз питах конкретна фирма и ми казаха че и зимата се ходи,но моля главно някой който е бил зимните месеци да ми разкаже по-подробно.Много се извинявам ако има такава тема но аз лично не намерих.Видях само 2-3 мнения свързани с това.Благодаря много предварително на всички които се отзоват!
Редактирано от gerigun4eva на 28-03-2009 02:25
Публикувано на 28-03-2009 13:21 | RE: Зимна бригада?
Можеш да отидеш през септември, но ще имаш работа предполагам до към края на ноември месец.... след това ще започнат зимните празници и едва ли ще има работа... знам, че септември се ходи на картофи... там доколкото съм запозната заплащането е на час. Заминават и февруари месец хора да садят полета, да правят тунелите и т.н.
Друго инфо не мога да ти дам... Успех
Друго инфо не мога да ти дам... Успех
Публикувано на 28-03-2009 13:33 | RE: Зимна бригада?
Da i prez zimata ima rabota,i to ne samo na zakrito...
Okolo praznicite ima ba4kane v paketagni cexove i se raboti na 4as.,vig tazi tema : abi fruit farm Scotland
Ina4e moge da raboti6 i na otkrito,v fermi kato tazi : Allens hill farm
Okolo praznicite ima ba4kane v paketagni cexove i se raboti na 4as.,vig tazi tema : abi fruit farm Scotland
Ina4e moge da raboti6 i na otkrito,v fermi kato tazi : Allens hill farm
Редактирано от Ivo на 13-10-2009 15:26
Публикувано на 28-03-2009 13:35 | RE: Зимна бригада?
Kolkoto do parite koito se izkarvat:az xodq ve4e vtora gidina v kraq na noemvri i sam dovoren
Публикувано на 31-03-2009 09:23 | RE: Зимна бригада?
И аз ще съм до средата на декември някъде в Англия.И се надявам да има достатъчно работа и да си заслужава.Че иначе не ми се мисли
Публикувано на 14-05-2009 11:51 | RE: Зимна бригада?
zdraveite tuk na vsi4ki!mn hubav sait,polezno info kolkoto iska6!!!da popitam i az sega ne6to,zimnite meseci dobre li e da se raboti v Angliq,da kajem,4e se zaminava kraq na oktomvri,ima li perspektivi za rabota i izkravat li se kinti.....,4e lqtoto ne moga da zamina,kasno s setih za tezi brigadi,6te 4akam nqkoi da spodeli mnenie ili opit
Публикувано на 14-05-2009 12:09 | RE: Зимна бригада?
Az bqh do sredata na dekemvri.Rabotata togava e samo 4istene, mizeriq, stud, ne puskaha otoplenie v oranjeriite za da pestat i rabotehme po 30 4asa nai-mnogo. Ot kraq na Septemvri do 13 dekemvri kogato si zaminanah izkarah tolkova pari kolkoto izkarah parviq mesec. Taka 4e po-dobre otivaite lqtoto.
Публикувано на 14-05-2009 13:54 | RE: Зимна бригада?
Ima go i tozi moment prez zimata .
Napravix si smetka kolko paunda sam polu4aval v razli4nite fermi sredno na sedmica,kato smetkata e za fermite v koito sam imal dogovor i sa izvadeni razxodite za karavana,N.i.,danac :
Alens hill farm 2008 228.95
JEPCO 198.52
Alens hill farm 2009 188.89
Abbey fruit farm Scotland 163.68
Lower reule farm Gnosall 128.63
Sandfield Farm / Orchard Farm 120.10
Kato v Alens hill i Abbey fruit sam rabotil prez zimata...
Napravix si smetka kolko paunda sam polu4aval v razli4nite fermi sredno na sedmica,kato smetkata e za fermite v koito sam imal dogovor i sa izvadeni razxodite za karavana,N.i.,danac :
Alens hill farm 2008 228.95
JEPCO 198.52
Alens hill farm 2009 188.89
Abbey fruit farm Scotland 163.68
Lower reule farm Gnosall 128.63
Sandfield Farm / Orchard Farm 120.10
Kato v Alens hill i Abbey fruit sam rabotil prez zimata...
Публикувано на 15-05-2009 01:09 | RE: Зимна бригада?
nqkoi po paketajni cehove ili tam kakto se kazvat ne e li rabotil prez zimata?neka da spodeli mnenie ako obi4a
Публикувано на 15-05-2009 11:55 | RE: Зимна бригада?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=35
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители