Форум >
Публикувано на 11-09-2015 11:26 | RE: Зимна бригада?
Има ли вероятност ако ми предложат круши и ябълки да има работа само за 1 месец? Значи искаш да кажеш, че сега в този период едва ли ще се намери работа поне за 2 месеца пълни. Защото много се колебая дали да пробвам сега или пролетта. Паричките и сега, ще са ми от полза, но не искам да стане така, че да отида и 1-2 дни да работя и 2-3 да почивам. Лошото е, че всичко е на късмет. Риск печели - риск губи.
Публикувано на 15-09-2015 18:58 | RE: Зимна бригада?
Здравейте! Някой би ли ми препоръчал ферми за зимния сезон или дори за целогодишна работа в Англия/Шотландия? Благодаря предварително.
Публикувано на 10-10-2015 23:40 | RE: Зимна бригада?
,, да ако някой има идея през зимния сезон за заминаване до декември за каквато и да е работа може да сподели предполагам има и други желаещи ''бригадири'' за някой лев предпразнично
Публикувано на 17-10-2015 11:52 | RE: Зимна бригада?
здравейте и от мен и аз мисля да се пробва с един приятел да заминем гледах темата Ферми набиращи директно персонал и мисля да пиша на 2-3 въпроса ми е какви документи ми трябват за да замина.Мерси предварително
Публикувано на 27-10-2015 00:23 | RE: Зимна бригада?
Зимата в тея картонени каравани си е нечовешко в Англия ,по-добре си стойте в България и работете за по-малко пари ,но зимата на бригада ми звучи екстремно.
п.с Лично мнение
п.с Лично мнение
Публикувано на 12-11-2015 22:26 | RE: Зимна бригада?
на хотел най-добре да се ходи
Публикувано на 03-04-2017 00:10 | RE: Зимна бригада?
Някой ходил ли е в ферма за зелен лук искам да попитам има ли достатъчно работа и заработва ли се добре
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители