Форум >
Публикувано на 23-05-2017 21:46 | Спешна нужда от работа в Англия
Здравейте,аз и мои роднини желаем да заминем за Англия бригади конкретно.Въпроса ми е може ли някой,който се намирам там или тук в България да предложи сайт,за да се свържа с тях и да кандидатстваме,тоест да търсят работници.Благодаря предварително.
Публикувано на 19-06-2017 23:48 | RE: Спешна нужда от работа в Англия
Ако е за временна работа за 6-7 -8 месеца мога и да помогна но.....зависи
Даже няма да работите по полетата като роби,и да се прибирате мръсни като прасета.Повече на л.с
Даже няма да работите по полетата като роби,и да се прибирате мръсни като прасета.Повече на л.с
Редактирано от ivvvko на 19-06-2017 23:52
Публикувано на 17-01-2018 13:17 | RE: Спешна нужда от работа в Англия
Здравейте аз също си търся работа..Някой може ли да ми помогне или да ме упъти към сайт който предлага работа..
Публикувано на 26-01-2018 10:41 | RE: Спешна нужда от работа в Англия
Ivo: без такива предложения.
Редактирано от Ivo на 26-01-2018 11:26
Публикувано на 04-04-2018 15:58 | RE: Спешна нужда от работа в Англия
Здравейте,
Организираме работни стажове в сферата на Хотелиерството за Великобритания, като има включен курс по английски, една седмица на място в Лондон или online, по желание. Осигурена квартира, заплащането е спрямо възрастта. Изисква се разговорно ниво на английски език, да сте между 18-30 и да имате желание за работа, разбира се.
За повече информация: http://www.ngbconsult.com/ei20-work-and-study-in-the-uk 0898599070
Организираме работни стажове в сферата на Хотелиерството за Великобритания, като има включен курс по английски, една седмица на място в Лондон или online, по желание. Осигурена квартира, заплащането е спрямо възрастта. Изисква се разговорно ниво на английски език, да сте между 18-30 и да имате желание за работа, разбира се.
За повече информация: http://www.ngbconsult.com/ei20-work-and-study-in-the-uk 0898599070
Become part of one unique experience. Take the opportunity to work abroad!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители