Форум >
Публикувано на 27-02-2010 12:30 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ivo писа:
Как... знам ли и аз как ми се струва...
фифти фифти...
Абе май е сиксти-фортиКак... знам ли и аз как ми се струва...
фифти фифти...
Публикувано на 27-02-2010 13:12 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
офффффф...и аз чакам с нетърпение да заминавам.Поканата ми е чак за 14ти август,и за тва ще бягам на друго място докато стане време
Публикувано на 27-02-2010 13:17 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
ми аз за тва се махам..защото се побърквам тука
Публикувано на 27-02-2010 14:30 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
+1 побъркващ се в България
Публикувано на 27-02-2010 19:36 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
абе как да не се побърква човек тук.В Англия нещата не са така сложни и объркани и като си работиш,живееш нормално и почиваш нормално.Аз приключих собствен бизнес,защото се "загъхвах"-ходех ма почивка с кредити.Какво е това?Ад,а в Англия сам на най-низкото стъпало,но ми е готино.
Публикувано на 26-07-2010 21:25 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
kav ti jivot v balgariq be bratle.... ima jivot samo ako ima6 kintaaa ...ina4e si umrql kato ku4e v sofiq... i az sy6ty mn se uzlobqvam tuka kato bqx na brigata super eilqk mi be6e kat se varnah za dva meseca i glei za kvo stava vapros.... tuka smetki tam smetki i vse skapi kak da ne se uzlobi6...vliza6 v magazin gledat te vse edna grad gi 4ukalo... i znam za6to za6toto sa na sa6ti hal kato men... ta i az specialno ne se vijdam ama nikak tuka semeistvo... kvo ti semeistvo az mene si nemoga da gledam ta dete i jena.... eto za6to nqma rajdaemust v BG nad tozi vapros mogat da pumislqt oneq darveta ot gore... danaka na kolata mi e 180 lv i ako rabotq za 500 na mesec abe nz ama polovinata godina raboti6 za darjavata dr poluvina da se naxrani6 6to gode i koga za semeistvo (NIKOGA)
* Да пробваме да пишем на кирилица!
* Да пробваме да пишем на кирилица!
Редактирано от Elektra на 27-03-2012 12:29
Публикувано на 06-08-2010 01:47 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
и с пари пак не си е работа тук - купиш си кола, трошиш я по улиците; излезеш на разходка да си развеждаш бебето - няма тротоар по който да минеш; отидеш в магазина - третират те като навлек; отидеш на море - все едно си в младост; и навсякъде се лее простотия до шия
Публикувано на 06-08-2010 19:24 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
според мен ситуацията pre-apocalyptic. ако с езамислите ще видете че е така. държавата се разпада на 100% всеки който е бил в чужбина знае за какво става въпрос. вървим около 100 години след Америка примерно. зле зле та много зле. а и няма да се оправи никога по никакъв начин. тва си е чисто проклятие да се родиш в България. да слушам как някаква в Швеция бачка за 10 евро на час (вечер и уикенди двойно), на 17 години са обокилоли цяла европа на екскурзия а ние не може да съберем пари за кола втора ръка. никой да не ми обяснява че в българия е горе-долу добре плийз. по-зле отколкото си мислите даже. плюс това единственото нещо което работи в БГ са интернет доставчиците. всички други фирми така си се мандахерцат баце.
Публикувано на 07-08-2010 01:06 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/08/05/tainici-za-rabotnici-hladilnici-i-asansiori.95906 - така си го правим такъв ни е живота в БГ(просто жална ни майчица)...
carpe di m..
Редактирано от Fairy на 07-08-2010 21:32
Публикувано на 26-03-2012 20:36 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Зависи къде ще попаднеш и в България и в чужбина и какво търсиш.
Аз след като поработих във Франция и след това в Бг мога да кажа, че навсякъде има хора и хора. И лошото е че нито в чужбина съм се чувствал като удома /все пак е на 2000 км/ нито пък в Бг успявам да намеря стабилна работа и да се почуствам наистина вкъщи. Явно е въпрос на късмет и на можене и както казва бате Ицо Стоичков на много труд
Аз след като поработих във Франция и след това в Бг мога да кажа, че навсякъде има хора и хора. И лошото е че нито в чужбина съм се чувствал като удома /все пак е на 2000 км/ нито пък в Бг успявам да намеря стабилна работа и да се почуствам наистина вкъщи. Явно е въпрос на късмет и на можене и както казва бате Ицо Стоичков на много труд
Редактирано от asturio на 26-03-2012 20:38
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители