Форум >
>
Живот в България >
Тема: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 26-03-2012 23:59 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
vahter
Потребител

Оцеляване - и то с последни сили.....

Публикувано на 27-03-2012 00:18 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Mr-Tokamori
Потребител

Не мога да си позволя да споделя толкова лично нещо от живота си. Мога само да кажа че всеки ден, хората се отчайват, възрастните негодуват а младите търсят начин да избягат. "Оцеляване" - Да ! Само за тези които имат сили да сторят това, дали било с чужда подкрепа или сам самичък. Живота ми в България не струва нищо пред този на един мой връстник извън БГ. Познавам момчета на моята възраст - Българи, които са успели малко или много извън БГ.
Хората в България са алчни, хората са гладни, някой за пари, някой за слава - но са алчни - не са малко хората които са завистливи на успеха ти...Живота не ми се струва да е благоприятен за такива като мен и сънародниците ми тук. От личен опит знам споделеното тук - и нека да кажа - такава фраза "като цяло" - НЯМА ! Съществува частица за съгласие и частица за не съгласие. В нашия и не само нашия живот няма половинчати неща !!!!!!!!!
Или си нещо или си нищо - или се бориш и оцеляваш или падаш и ке бидеш стъпкан devil

Публикувано на 27-03-2012 07:35 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
rusenecut
Потребител

На някой друг да му засича вирус след като отвори страницата на бригадири?
Публикувано на 27-03-2012 15:12 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
buzzard
Потребител

rusenecut писа:
На някой друг да му засича вирус след като отвори страницата на бригадири?

Да. Кога как кликна антивирусната ми на Майкрософт хваща вирус Trojan: JS/Iframe.AP.devil

"За какво ще ни е даден животът ако не да обогатим сърцата си"
Ван Гог
Публикувано на 27-03-2012 15:28 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Интересно. Малко извън темата, но щом двама сигнализират трябва да обърна внимание.
Тъй като проверих обстойно и не намерих нищо, както и проверките за вируси.. щом ви "пищи" за вирус, поне точния URL адрес показва ли ви?

Публикувано на 27-03-2012 20:33 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Tatko Barba
Потребител

Мисията невъзможна.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-03-2012 00:47 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
petroff
Потребител
https://www.facebook.com/mr.Petroff

Maлко е странно май да се повдига тоя въпрос точно в този форум. При положение, че почти всеки тука гледа да хваща пътя докато е време , явно не е песен
Публикувано на 28-03-2012 01:25 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
bLqsuchko
Потребител

кой както си го направи laugh
Публикувано на 28-03-2012 08:14 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
popamona
Потребител

Ще го дам малко заобиколно докато стигна към темата.И така миналата година бях в UK на бригада 6 месеца. Нормално аз бях очарована от кралството и начинът на живот там .През престоя си аз живях с 2 момичета от румъния и една българка.За това време от комyникацията с тях наyчих доста добре румънски език . Прибрах се в БГ и реших ,че не трябва да гyбя тези си познания и почнах частни уроци за около чмесеца при един преподавател в университета в моя град.След нова година видях обява за работа в една азиатска компания за биоенергетика , която развива бизнес на Балканите. Една от позициите , която предлагаха беше менеджер за България и Румъния , разбира се с английски , български и румънски език.Аз съм с мужикално образование , но кандидатствах....дадоха ми 1 месец пробен период , след което ме назначиха.Мога да кажа , че благодарение на бригадата в UK и това , че там се наъчиха как се работи качествено и коректно и това , че ми се отвори шанс да наyча и друг не толкова попоyлярен език в момента сам на тази позиция. И така ВЪПРЕКИ , ЧЕ В МОМЕНТА САМ НА 26 ГОДИНИ И ИМАМ ДОБЪР СТАНТДЪРТ В БГ , ТО АЗ НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ ТАЗИ СТРАНА.Абсолютно споделям мнението на Такомори!!!!!!!!!!Всеки ден се дразня на дребнавите и злобни хорица , на завистта и алчността тука, на некорктното отношение!!!!!Освен за уроци , парите които изкарах от бригадата вложих и в една доста голяма обиколка на UK ...от Шотландия , Източна , Западна , Уяна Вeликобритания.Всеки ден ми липсва тази страна !!!!!!!!!!В България и с европейска заплата е трyдно да се живее!!!!!!!!Психическият стрес тука прекалено много!!!!!Тук всичко се случва по най-бавният и сложен начин!!!!!!!МИСЛЕНЕТО НА БЪЛГАРИНА СЕ ПРОМЕНЯ МНОГО ТРYДНО!!!!!!!Ако някога имам свое семейство не бих го отглеждала в БГ!!!! И ако в един по-късен етап мога да се прехвърля да работя в UK , то аз изобщо няма да се замисля да го направя!!!!!Пожелавам хубав ден на всички И изказвам благодарности на Бригадири , сайтата които ми беше полезен с информацията си повече от колкото агенцията , с която заминах!!!!!!!!*луцк**цунк*
Публикувано на 28-03-2012 10:05 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Браво, popamona!

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 78 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти