Форум >
Публикувано на 26-03-2012 23:59 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Оцеляване - и то с последни сили.....
Публикувано на 27-03-2012 00:18 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Не мога да си позволя да споделя толкова лично нещо от живота си. Мога само да кажа че всеки ден, хората се отчайват, възрастните негодуват а младите търсят начин да избягат. "Оцеляване" - Да ! Само за тези които имат сили да сторят това, дали било с чужда подкрепа или сам самичък. Живота ми в България не струва нищо пред този на един мой връстник извън БГ. Познавам момчета на моята възраст - Българи, които са успели малко или много извън БГ.
Хората в България са алчни, хората са гладни, някой за пари, някой за слава - но са алчни - не са малко хората които са завистливи на успеха ти...Живота не ми се струва да е благоприятен за такива като мен и сънародниците ми тук. От личен опит знам споделеното тук - и нека да кажа - такава фраза "като цяло" - НЯМА ! Съществува частица за съгласие и частица за не съгласие. В нашия и не само нашия живот няма половинчати неща !!!!!!!!!
Или си нещо или си нищо - или се бориш и оцеляваш или падаш и ке бидеш стъпкан
Хората в България са алчни, хората са гладни, някой за пари, някой за слава - но са алчни - не са малко хората които са завистливи на успеха ти...Живота не ми се струва да е благоприятен за такива като мен и сънародниците ми тук. От личен опит знам споделеното тук - и нека да кажа - такава фраза "като цяло" - НЯМА ! Съществува частица за съгласие и частица за не съгласие. В нашия и не само нашия живот няма половинчати неща !!!!!!!!!
Или си нещо или си нищо - или се бориш и оцеляваш или падаш и ке бидеш стъпкан
Публикувано на 27-03-2012 07:35 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
На някой друг да му засича вирус след като отвори страницата на бригадири?
Публикувано на 27-03-2012 15:12 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
rusenecut писа:
Да. Кога как кликна антивирусната ми на Майкрософт хваща вирус Trojan: JS/Iframe.AP.
"За какво ще ни е даден животът ако не да обогатим сърцата си"
Ван Гог
Ван Гог
Публикувано на 27-03-2012 15:28 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Интересно. Малко извън темата, но щом двама сигнализират трябва да обърна внимание.
Тъй като проверих обстойно и не намерих нищо, както и проверките за вируси.. щом ви "пищи" за вирус, поне точния URL адрес показва ли ви?
Тъй като проверих обстойно и не намерих нищо, както и проверките за вируси.. щом ви "пищи" за вирус, поне точния URL адрес показва ли ви?
Публикувано на 27-03-2012 20:33 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Мисията невъзможна.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-03-2012 00:47 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Maлко е странно май да се повдига тоя въпрос точно в този форум. При положение, че почти всеки тука гледа да хваща пътя докато е време , явно не е песен
Публикувано на 28-03-2012 01:25 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
кой както си го направи
Публикувано на 28-03-2012 08:14 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Ще го дам малко заобиколно докато стигна към темата.И така миналата година бях в UK на бригада 6 месеца. Нормално аз бях очарована от кралството и начинът на живот там .През престоя си аз живях с 2 момичета от румъния и една българка.За това време от комyникацията с тях наyчих доста добре румънски език . Прибрах се в БГ и реших ,че не трябва да гyбя тези си познания и почнах частни уроци за около чмесеца при един преподавател в университета в моя град.След нова година видях обява за работа в една азиатска компания за биоенергетика , която развива бизнес на Балканите. Една от позициите , която предлагаха беше менеджер за България и Румъния , разбира се с английски , български и румънски език.Аз съм с мужикално образование , но кандидатствах....дадоха ми 1 месец пробен период , след което ме назначиха.Мога да кажа , че благодарение на бригадата в UK и това , че там се наъчиха как се работи качествено и коректно и това , че ми се отвори шанс да наyча и друг не толкова попоyлярен език в момента сам на тази позиция. И така ВЪПРЕКИ , ЧЕ В МОМЕНТА САМ НА 26 ГОДИНИ И ИМАМ ДОБЪР СТАНТДЪРТ В БГ , ТО АЗ НЕ МОГА ДА Я ПОНАСЯМ ТАЗИ СТРАНА.Абсолютно споделям мнението на Такомори!!!!!!!!!!Всеки ден се дразня на дребнавите и злобни хорица , на завистта и алчността тука, на некорктното отношение!!!!!Освен за уроци , парите които изкарах от бригадата вложих и в една доста голяма обиколка на UK ...от Шотландия , Източна , Западна , Уяна Вeликобритания.Всеки ден ми липсва тази страна !!!!!!!!!!В България и с европейска заплата е трyдно да се живее!!!!!!!!Психическият стрес тука прекалено много!!!!!Тук всичко се случва по най-бавният и сложен начин!!!!!!!МИСЛЕНЕТО НА БЪЛГАРИНА СЕ ПРОМЕНЯ МНОГО ТРYДНО!!!!!!!Ако някога имам свое семейство не бих го отглеждала в БГ!!!! И ако в един по-късен етап мога да се прехвърля да работя в UK , то аз изобщо няма да се замисля да го направя!!!!!Пожелавам хубав ден на всички И изказвам благодарности на Бригадири , сайтата които ми беше полезен с информацията си повече от колкото агенцията , с която заминах!!!!!!!!*луцк**цунк*
Публикувано на 28-03-2012 10:05 | RE: Как ви се струва живота в ''България'' в момента като цяло...?
Браво, popamona!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители