Форум >
>
Живот в България >
Тема: Програма "Аз мога повече"

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 02-11-2012 14:02 | Програма "Аз мога повече"
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Тази година има много голям интерес за програмата "Аз мога повече" и днес е последния срок за записване.

Някой от посетителите на този форум записал ли се е?
Какво ви е мнението за подобни програми? Как ги оценявате?

Публикувано на 02-11-2012 15:13 | RE: Програма "Аз мога повече"
ZEBRUNA
Потребител

и тука всичко е корупция.дават се ваучери за обучение по англииски на хора с действащи фирми.да ги наречем бизнесмени.че нямат пари гокичките за курс по англиииски.а хора които наистина нямат пари не могат да се включат в тая програма.бе всичко е в стил Бай Ганьотова го пиша защото наистина видях група съставена по тая програма от мин год.
Публикувано на 02-11-2012 15:48 | RE: Програма "Аз мога повече"
marino
Потребител

Не знам, аз неотдавна получих един спам по тази програма, канеха ме да се запиша от някаква агенция - даваха безплатен таблет на всеки, който се запише с тях. Разбира се, изтрих спама. Иначе мисля, че програмата би била от полза за тези, които наистина искат да научат нещо и да си повишат квалификацията, поне малко.
Публикувано на 02-11-2012 16:33 | RE: Програма "Аз мога повече"
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ами у нас си важи "Авантата си е чиста печалба!" .. и така..
Може да сменят името на програмата "Аз обичам авантата"

Редактирано от Ivo на 02-11-2012 16:34
Публикувано на 02-11-2012 19:01 | RE: Програма "Аз мога повече"
Elektra
Модератор

Ivo писа:
Тази година има много голям интерес за програмата "Аз мога повече" и днес е последния срок за записване.

Някой от посетителите на този форум записал ли се е?
Какво ви е мнението за подобни програми? Как ги оценявате?

Аз има доброто намерение да се запиша, ама се оказа, че понеже работя в държавна институция (въпреки, че не съм държавен служител) не мога angry
С една дума - прецакана... иначе нямаше да е лошо да изкарам някое курсче с пари от държавата, а не от собствения ми джоб.

Публикувано на 03-11-2012 00:22 | RE: Програма "Аз мога повече"
hgi
Потребител

Gladiator13 писа:
Ганьо , като чуе ,че нещо е на аванта и ще си счупи краката да се ръчка и блъска.По новините ги даваха в големите градове по 100 метра опашки. Да ги питаш за какво им са тия курсове и те не могат да ти кажат.Ама типичната българска простотия и лакомия.Шамар да е, аванта да е. Ако имаха желание , досега хиляди пъти да са го научили английския .Те си мислят, че като е на аванта ще им ги наливат с фуния тия знания. Чалгаристан е държава - тежък случай.С тоя прост материал само ще затъва надолу още повече.Единствено ги спасява 21.12.2012 че ще срине всички икономики в Света и жалката ни икономически и духовно държава няма да е вече сама на последното място.
Ееее сектанта пак се изказа неподготвен и леко противоречащ си....момче разбрахме че ще идва края на света според теб, но все пак след тази дата ако все пак съществуваме все още, то тогава ква простотия ше почнеш да повтаряш тук????Това за края на света го чухме вече над 10 пъти в твоите постове.Малоумна работа.Тва тук е форум за съвсем други неща, не е място да разправяш кой колко е зле и да плюеш българския народ.Разбрахме че очевадно си може би турчин щом използваш много често булгаристан и подобни други турцизми но пък интересно как турчин говори за икони и т.н.Ти ще си някъв уникален май.Ай спри се вече че дотягаш на всеки.Страдаш от шизофрения май а???Ако можел да иде в УК щял да е като самонает...на 21 щял да дойде края на света...е как ще идеш в УК като реално света ще свърши???Ти въобще като ти изписват лекарства купуваш ли си или си даваш паричките за сектантска литература????
Публикувано на 03-11-2012 09:55 | RE: Програма "Аз мога повече"
Elektra
Модератор

Как за какво...? Може и перфектно да знаеш английски, немски, руски и тн, но навсякъде вече искат документ...Пък кой колко ще си вземе от уроците си е личен избор!

Публикувано на 23-11-2012 23:37 | RE: Програма "Аз мога повече"
luni4ka
Потребител

Здравейте,
Искам да Ви кажа, че аз кандидатствах по въпросната програма и макар с година закъснение ме одобриха... и много мои приятели също са одобрени.. и не мисля че има някаква лъжа и измама тук! А относно държавните служители да съгласна съм, че е много глупаво те да нямат право на участие... но се надявам за в бъдеще да осигурят и програма тях.
Публикувано на 21-10-2014 13:12 | RE: Програма "Аз мога повече"
Rainbow
Потребител

Дали е измама или не - не знам. Но пък и каква измама може да е, когато фактически излиза безплатно? Аз отпреди имам ваучер, но все нямам време да се запиша за курс. Някой може ли да ми препоръча към кого да се обърна? За сега съм гледал тук - http://www.e-obuchenie.bg/ Някой с опит да изкаже мнение кое е добро и кое не и накъде да се насоча?
Публикувано на 11-11-2014 17:34 | RE: Програма "Аз мога повече"
iva_p
Потребител

Къде мога да намеря повече информация за програмата?

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 35 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти