Форум >
>
Живот в България >
Тема: каква заплата вземате в българия ??
Публикувано на 14-08-2015 19:51 | каква заплата вземате в българия ??
mikvo
Потребител

някой взима ли повече от 1000 лева ?

Публикувано на 14-08-2015 21:36 | RE: каква заплата вземате в българия ??
fantagiro_v
Потребител

На автора на поста ще кажа и минималната заплата ти е много неграмотен циганино !!!! Ходи си в индия, остави България на българите !!!
Аз работя в БЪЛГАРИЯ и получавам повече !
Публикувано на 14-08-2015 22:20 | RE: каква заплата вземате в българия ??
bloodyroot
Потребител

@mikvo 2 пъти под 1000 лева взимах до преди 2 седмици , но работата свърши (шефа си изтегли стоката) и сега ънемплойд отново !

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 05-01-2016 21:15 | RE: каква заплата вземате в българия ??
kinggod
Потребител

Хиляда лева ,ама за два месецаlaugh
Публикувано на 06-01-2016 02:01 | RE: каква заплата вземате в българия ??
Heart
Потребител

1000 лева ли? Имам 10 години стаж в България и не помня да съм получила заплата повече от 350 лева.angry Затова и се ориентирах към Великобритания
Публикувано на 09-01-2016 17:09 | RE: каква заплата вземате в българия ??
Jasondelica
Потребител

Heart писа:
1000 лева ли? Имам 10 години стаж в България и не помня да съм получила заплата повече от 350 лева.angry Затова и се ориентирах към Великобритания

Напълно те подкрепям и аз бях така, първата ми заплата за 2005/2006 беше 150 лв, 2006 ми я направиха 190 лв. След това работих за около 350 до 450 и след това и аз заминах по Англия. Такива пари се вземат обикновено в по-малки градове, градчета. Аз в момента дори съм безработен, на 30 год. съм и няма работа тук в провинцията където съм. Лятото работих за 700лв. на морето, но честно казано парите си бяха малко за този курорт, но тук и толкова не дават... За това търся нещо пак да ходя в Англия или като дойде м.Май изчезвам пак на морето за сезон 2016... Жалката истина, и оня дето го даваха по НОВА ТВ, ...дето бил строител в UK ... Мога само да кажа, ела БАЦЕ да дириш и чиниш работа у провинцията...да те видим тогава каква песен ще пееш и като му свършат пандурите и деца кажат дай за учене.... Няма ли пак да ти се прииска да хванеш куфара и на Лондон пак мм ?? Ще ми каже той "Не идвайте в Англия, стойте си в БГ"..... Този пич Киро ли как се казваше, по Нова ТВ дето сега го хвалят, като че ли е единствения ... Пф, спекулация е всичко!!angry
Редактирано от Jasondelica на 09-01-2016 17:15
Публикувано на 09-01-2016 22:40 | RE: каква заплата вземате в българия ??
Heart
Потребител

Jasondelica писа:
Heart писа:

Напълно те подкрепям и аз бях така, първата ми заплата за 2005/2006 беше 150 лв, 2006 ми я направиха 190 лв. След това работих за около 350 до 450 и след това и аз заминах по Англия. Такива пари се вземат обикновено в по-малки градове, градчета. Аз в момента дори съм безработен, на 30 год. съм и няма работа тук в провинцията където съм. Лятото работих за 700лв. на морето, но честно казано парите си бяха малко за този курорт, но тук и толкова не дават... За това търся нещо пак да ходя в Англия или като дойде м.Май изчезвам пак на морето за сезон 2016... Жалката истина, и оня дето го даваха по НОВА ТВ, ...дето бил строител в UK ... Мога само да кажа, ела БАЦЕ да дириш и чиниш работа у провинцията...да те видим тогава каква песен ще пееш и като му свършат пандурите и деца кажат дай за учене.... Няма ли пак да ти се прииска да хванеш куфара и на Лондон пак мм ?? Ще ми каже той "Не идвайте в Англия, стойте си в БГ"..... Този пич Киро ли как се казваше, по Нова ТВ дето сега го хвалят, като че ли е единствения ... Пф, спекулация е всичко!!angry

Много си прав. Не знам къде го намериха този, дето само травмира нашите родители, които оставяме тук и ги кара да си мислят, че там изнемогваме, напротив... Истината е, че който един път излезне от България и види как живеят хората, дори и да се върне отново в България, винаги ще мисли кога, къде и как да замине отново. И ако може да вземе със себе си семейството си, не би се върнал повече никога. За съжаление...
Публикувано на 11-01-2016 10:55 | RE: каква заплата вземате в българия ??
blll
Потребител

аз работя за 450 лева в провинцията , жалка картинка е БГ преминахме в така наречената демокрация и капитализъм но заплатите останаха както при комунизма , оня пич от Нова ТВ сега му е широко около врата с паундите в банката и пее кои уши байряка за всеки които е живял и работил в Англия е ясно че тои пак ще се върне , аз също мисля тази година да приключвам с БГ надявам се завинаги да се преместя в Англия , съветвам младите хора въобще да не си губят времето тук ....
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 43 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти