Форум >
Публикувано на 24-01-2010 13:18 | Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
Против абсурдните евро здравни карти ,поредният опит за събиране на пари,,,,,,,,,Ако имаше такова изискване нямаше да ни пускат в ЕС в самото начало,,,,,,,защо да плащаме за нещо което не ползваме,,,,,,,тези карти не покриват нищо в ЕС просто си плащаш ..........защо си правим застраховки,,,,,,,,спрете това абсурдно робство......
Публикувано на 24-01-2010 13:44 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
готово - аз съм за идеята ....кой още не иска да го правят на маймуна?
Публикувано на 24-01-2010 13:54 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
davam svoq glas protiv tova ograbvane,ne naE3ok.
Публикувано на 24-01-2010 13:55 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
Къде е подписката? Мисля , че с подписки нищо няма да стане.Единствено с протест на място , но никой не го интересува.
Публикувано на 24-01-2010 13:59 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
протест, хубаво, обаче нали промениха закона....72 часа предварително инфо в МВР, и едва тогава ако кажат "ДА" - става, иначе...нее...егати държавата..
Публикувано на 24-01-2010 14:01 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
Аз също съм за!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано на 24-01-2010 14:16 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
Незнам дали съществува вариант да се осъди министерството в Страсбург , че с тоя эакон нарушават европейската конвенция за свободно движение на граждани в страни от ЕС.
Европейска конвенция за правата на човека, протокол 4 членове 2 и 3:
2. Βсеки е свободен да напусне пределите на всяка държава,
включително и на своята.
3. Упражняването на това право не подлежи на никакви ограничения,
освен на тези, предвидени в закона и необходими в едно
демократично общество в интерес на националната или
обществената сигурност, за поддържане на обществения ред, за
предотвратяване на престъпления, за защитата на здравето и
морала или на правата и свободите на другите.
Европейска конвенция за правата на човека, протокол 4 членове 2 и 3:
2. Βсеки е свободен да напусне пределите на всяка държава,
включително и на своята.
3. Упражняването на това право не подлежи на никакви ограничения,
освен на тези, предвидени в закона и необходими в едно
демократично общество в интерес на националната или
обществената сигурност, за поддържане на обществения ред, за
предотвратяване на престъпления, за защитата на здравето и
морала или на правата и свободите на другите.
Редактирано от HenryII на 24-01-2010 14:19
Публикувано на 24-01-2010 14:50 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
neka administratora da napravi online podpiska..........
Публикувано на 24-01-2010 14:57 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
)
Е, откъде да я избарам тая "онлайн подписка" бре човек )
Е, откъде да я избарам тая "онлайн подписка" бре човек )
Публикувано на 24-01-2010 15:01 | RE: Дайте гласа си против насилственото потъпкването на правото на човек да пътува свободно,,,,,,
със сигурност съществува такава възможност - да се осъди министерството, че и държавата...ама и адвокат си трябва
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители