NIN -работа във ферма без такъв номер

8 мнения11 196 прочитаЗапочната 16 февруари 2011 г.
Период на дискусията2011Най-активна година2011Запазени мнения8Прочита11 196
#01Бригадир_6572
Работих миналото лято - 3 месеца в една ферма и сега исках от фермера да ми каже номера на national insurance, тъй кат ни удържаха пари всяка седмица за това и той ми каза, че не го бил получил. Много странно, как е плащал тогава като не съм имала такъв а и другите момичета също не и пишеше подобно нещо на пей слиповете. Има ли други като мен , които са работили но нямат такъв номер. Може би той само ни е пребирал парите без да ги внася в държавата.Тъй като този номер е важен ако искам да си подам документите в хоум офис или да отида отново на бригада.
#02Бригадир_124
А ти попълни ли някакви документи да кандидатстваш за НИН по време на престоя ти в Англия?
ПО принцип ако нямаш НИН фермата слага някакъв код ( обикновенно рожденната дата, последвано от м за момче и ф за момиче, но не задължително) и данъци се внасят по този код... фермата не ги прибира парите ( все си мисля, че държат на тези работи и ги следят изкъсо)
#03Бригадир_6572
Попълвахме някакви документи уж за това, но дали е било това не знам. Направо фермера питах за този номер и той казва, че не е получавал такъв номер. Къде мога да проверя дали изобщо имам такъв?
#04Бригадир_124
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1794&rowstart=0

Прочети цялата тема, там ще намериш отговор на въпроса си...
#05Бригадир_750
Пробва ли да се свържеш с него?*punk*
#06Бригадир_6572
С цървула от фермата ли? Да , свързах се, каза ми че не бил получавал такъв номер.
#07Бригадир_750
Ами ако ходиш пак на ферма,отиваш в най близкия такс офис вдигаш телефона който е за вътрешна връзка и звъниш където трябва.За улеснение има указател телефонни номера на всички служби(ако няма питаш служителят който е на работа на кой номер да звънна за неполучен НИН)На мен ми се е налагало 3-4 пъти да звъня и не е имало проблем.*punk*
#08Бригадир_4188
Аз и моят приятел имаме същият проблем, бяхме на бригада 3 мсеца, попълнихме си документите като фермерът ни обясни че до 5 седмици ще получим летъри и ще е необходимо да се явим на някакво интервю. Изминаха 3 месеца и нищо. Когато дойде време да се прибираме за България говорихме с него, а той ми каза че не е получил писмо от тях с номерата ни. В същото време и аз се чудя къде тогава са отивали всяка седмица парите ни, след като са ни одържани и си го пише на Пей Слиповете ни? Как можем да направим справка дали изобщо имаме такива номера? (познати ми казаха, че след като не сме ходили на интервю значи нямаме) *stena*
NIN -работа във ферма без такъв номер | Бригадири