Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

228 мнения456 894 прочитаЗапочната 7 октомври 2008 г.
Период на дискусията2008–2015Най-активна година2011Запазени мнения228Прочита456 894
#31Бригадир_1
:D
Я всички, които отиват на бригада да си пишат на жилетките или квото носят с маркери WWW.BRIGADIRI.COM :D
#32Бригадир_750
Идеята си е хубава,но не забравяи 4е не вси4ки носят жилетки.Има и хора които просто си берат.
#33Бригадир_647
header ти refresh-ваш ли страницата, когато искаш да видиш обновеното?

Да , това ми беше проблема *sram*...

Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре :)
#34Бригадир_508
header писа:
...
Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре :)
И аз съм на това мнение :)
#35Бригадир_124
Има едни зелени опции под последно активни теми - нови мнения и ти излизат всички нови мнения от последното посещение...
#36Бригадир_1
Мда, има...повече от тези е излишно. :)
Хубаво е да се разгледа целия сайт от - до, за да се изяснят всички възможности.:)
#37Бригадир_1
Добавих възможността да се виждат коментарите по качените снимки на потребителите.
Най-вече от полза на тези, които искат да видят дали има коментари по тяхните снимки и да не се ровят из снимките. :)
Това може да се види като си влезете в профила, както за другите неща.
Най-бързо - като си цъкнете на името в "Последно онлайн" отляво. :)
Както се виждат - Мнения във форума, коментари, качени снимки - най-отдолу са коментари по снимките. :)
За съжаление не мога да го направя да показва, че има нови коментари.. *stena*
#38Бригадир_124
Предлагам бутона "Търсене " да е с големи болтнати червени букви и да се намира под лентата със снимки, точно над актуалните теми... И под него линк, "Как да използваме този голям странен червен надпис" :@
#39Бригадир_2859
Имам следното предложение, като се сложи мишката върху иконките за - Профил, Съобщения, Потребители и Изход, да го изписва по някакъв начин като малко падащо меню или просто да се вижда, че в началото не можах да разбера точно за какво са тия 2 човечета, както и щепселчето, та трябваше с разцъкване ;)

Това на пръв поглед ми прави впечатление, още съм нов във форума, но ако измисля друго, ще пиша. :)
#40Бригадир_2859
На пръв поглед забелязах и 2 други неща, които могат да се поправят.

1. Пуснах 2 лични съобщения вече, но в профила ми в лични съобщения не е отразено, че имам 2 изходящи съобщения, а според мен би било добре да ги пази и да можеш да си ги преглеждаш.

2. Като разглеждам форумите и темите, после се връщам в главния форум горе с менюто > Начало > Форум > Галерия..., та забелязвам, че след като, да речем, съм писал в някоя тема, после си видя коментара и се върна към форумите с въпросното меню горе, не се ъптейдтва и рефрешва автоматично при менюто с 5-те най-горещи теми/ 5-те теми при които е писано последно.
Трябва да дам ръчно рефреш на цялата страница и тогава, чак ми отразява отговора или отговора на някой друг и ми го обновява.

П.П. Много объркано го обясних, надявам се да се е разбрало, какво имам предвид, че ... :D

П.П.2 Та мисълта ми е, че ако със самото цъкване на въпросното меню форум и отиването на главния форум, ако може да се обновява и рефрешва, а да не се прави ръчно ;)
#41Бригадир_1
Ами изходящите съм ги спрял по подразбиране. Забравил съм да ги пусна. :D

Относно рефреша нещо не те разбрах.
Не би трябвало да има проблем, ако цъкнеш на "форум" след като си писал. Това прави автоматично рефреш. Виж, ако цъкнеш стрелката на браузъра - назад (back) - тогава няма рефреш и това е във всички сайтове. :)

Иначе ако гледаш горещите теми - това са темите, в които е писано най-много.
Иначе за последни отговори по темите са в средата - под последно добавеените снимки.
#42Бригадир_2859
Точно това имам предвид, че като цъкна форум, очаквам да даде автоматично рефреш, но не е така. Трябва да го рефрешна от браузъра за да ми даде обновяването.
#43Бригадир_1
Хм..странно.
При някой друг да е така?
#44Бригадир_1
Добавих бутон "харесва ми", който можете да видите под снимките и в началото на темите във форума.
С едно натискане на бутона ще споделите снимката, която ви е харесала във фейсбук. :)
Същото е и за темите, но се чудех дали за тях да не бъди бутон сподели?
:)
#45Бригадир_1
Добавих "онлайн фонетика" при писането на отговор (под полето за писане има линк). За момента това скалъпих, по-натам може да го направя и по-добре.
Пишете с латински букви - след това копирате текста. Надявам се повече хора да го ползват. :)
#46Бригадир_124
Страхотно!!!
Проблема е, че всеки може да пише на кирилица, стига да иска. Тези които пишат на латиница, не че не могат на кирлица, ами ги мързи. Представям си колко ще използват тази опция. Дано труда ти не остане напразен.
#47Бригадир_1834
Ами начина е да се стегне малко колана. Според мен всяко мнение на латиница трчбва да се трие, и да оставяте бележка да се поправи. :)
#48Бригадир_750
Ето сега вече не трябва да има оправдания от сорта,амииии в чужбина съм и не мога да пиша на кирилица или подобни тъпи изявления.ТРИЙТЕ ги такива и им давайте наказания. Наказания и наказания,защото ако погледнем историята си виждаме кога българина върши нещо както трябва-когато има натиск.Само тогава иначе си намираме разни оправданийца и извиненийца.*punk*
#49Бригадир_1
Добавих да се виждат последните 40 активни теми във форума без да е необходим "вход" във форума.
Така, както е в момента вижда ли се и разбираемо ли е? :)
Над "последните активни теми е линкчето"...
#50Бригадир_3855
браво Иво - хубава работа си свършил

p.с - дори използвах латиница->кирилица ;)
#51Бригадир_124
Ааа, кво е тва лого :( Предното беше по- яко :(
#52Бригадир_1
Сега как е? :D
ако имате предолжения за цветове - пишете. :)
искам малко да освежа колкото е възможно форума. :)
#53Бригадир_371
Супер е сега.Поне според мен.А няма ли да е по добре ако надписа е по дълъг по цялата дължина примерно?
#54Бригадир_1
замислил съм да сложа нещо от дясната страна. :)
#55Бригадир_124
Или малко по- дълъг и по средата( надписа) . Какво ще слагаш отстрани, дано не са реклами, или пък прогнози за времето, часовници ( освен ако не е изскачаща кукувица на всеки кръгал час) и валутата според БНБ. От ляво ако няма да има нищо, това пространство, което си оставил не е ли много голямо? Сега пък ми е много сиво. Но аз по принцип НЯМАМ УГОДИЯ, така че не ми обръщай внимание много, много. *stena*
#56Бригадир_1
Няма, споко. :D
#57Бригадир_1
Оф, тоя internet explorer много го мразя...сега видях, че има разминавания. :@
#58Бригадир_371
При мен през Мозила се върна старата версийка ....*eyes*
#59Бригадир_124
и при мен старата с мозила... Викам на Иво сигурно му е писнало :D
и с операта е старата версия
#60Бригадир_1
Върнах старата, защото през IE (щот е най-умрелия браузър) има малки разминавания и сега ще го мъча.
Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком – страница 2 | Бригадири